20120710

THIS MONTH | June 2012


Er is weer een maand voorbij gevlogen. Dat betekend voor mij dat ik nu zomervakantie heb! Hoewel ik dol ben op mijn stage, was ik er toch wel een beetje aan toe. Maar voordat ik ga beginnen aan mijn vakantie ga ik even terugkijken op de afgelopen maand.
Eten kan niet ontbreken in de This Month. Het varieƫrde heel erg van super gezond tot... naja iets minder gezond! Met een vriendinnetje ben ik lekker sushi gaan eten als verlaat verjaardagscadeau. Yoghurt en een broodje zalm had ik als heerlijke lunch en met dat warme weer moet je natuurlijk ook ijsjes eten.

Aan het begin van de maand ben ik met S. van mijn stage een dag naar Parijs geweest! Het was echt super leuk. Je hebt er al genoeg over kunnen lezen op mijn blog. Niet gezien? Klik dan hier en hier.
In juni ben ik ook naar het theater geweest voor de voorstelling van Javier Guzman, altijd leuk!

Ik ben met het personeelsuitje van mijn stage naar Antwerpen geweest. We mochten shoppen in de middag (en kregen €25 zakgeld mee), hebben in Antwerpen gegeten en hebben in de avond de voorstelling van Cirque Du Soleil gezien. Wat is dat bijzonder en zeker voor herhaling vatbaar.

Afgelopen maand had de Stadsgehoorzaal iets bijzonders. Een oefening van het KLPD. Helikopters, scherpschutters en heel wat gewapende mannen in en rond het theater. Dit allemaal voor het oefenen van een gijzeling. Spannend!
De maand op mijn stage vloog enerzijds voorbij en anderzijds leek het eindeloos te duren. Het is dan altijd fijn om op het station jouw eindbestemming op het bord te zien staan.De laatste loodjes op mijn stage.. Alles op orde krijgen, 1400 brieven vouwen en inpakken en mijn stagedossier afronden! Nu is het tijd voor vakantie, maar na de zomer (over zes weken) kom ik voor drie weken terug om te helpen met een evenement.
Ik heb voor mijn stagedossier een 7,7 gekregen en van mijn praktijkbegeleider een 8,5 voor mijn stage. Hier ben ik erg trots op.

Vorig jaar was ik al begonnen aan de Gossip Girl serie, maar kwam toen niet verder dan begin seizoen 2. Wait, really? Nu ben ik weer begonnen met kijken and I'm hooked. Deze zomer moet ik gewoon alle seizoenen afkijken. En dat kan ik doen op mijn nieuwe televisie! Ik wilde al een tijdje een nieuwe televisie, maar eigenlijk vanuit het niets een nieuwe televisie te kopen. Het is een Samsung en hij is 32 inch, een flink verschil met mijn oude televisie die slechts 19 inch was. I'm happy!

Dat was de maand juni alweer! Hopelijk heb ik volgende maand veel leuke dingen om te laten zien! Hoe was jullie maand? Ik lees het graag bij de comments!

Liefs,
Deborah

2 opmerkingen:

  1. Oeh, die eerste foto's van al dat eten zien er heel lekker uit!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. ik vind dat vaak ook de leukste foto's om te maken hahaha

    BeantwoordenVerwijderen