20120805

BEAUTY | Empties Juli 2012Ik volg veel blogs en Youtube kanalen. Wat mij erg opvalt is dat de Opgemaakt/Emties/Used up products posts en filmpjes erg populair zijn. Het leek mij dan ook een leuk idee om een Empties post te maken. Deze zullen zonder regelmaat gepost worden. Het is namelijk afhankelijk van de producten die ik opmaak.

Het meeste heb ik van Lush opgemaakt. De Breath Of Fresh Air toner gebruik ik iedere dag, zeker twee keer per dag. De flessen vliegen erdoorheen. Ik ben net aan mijn derde grote fles begonnen! Het is dus een groot favoriet.

Van Rexona heb ik een mini Natural Mineral deodorant opgemaakt. Deze zit altijd in mijn tas. Na het werken, sporten of zomaar tussendoor fris ik mezelf graag even op. Een mini deo neemt niet zoveel plaats in beslag in mijn tas. En van Fa heb ik de Blue Romance deodorant opgemaakt.Van Essence heb ik een nagellak remover opgemaakt. Het is een fijne remover. Essence nagellakremovers vind ik erg fijn in gebruik.
Nog meer op nagel gebied is de Sally Hansen Insta-Dri. Op de foto kun je zien dat hij niet op is, maar hij is niet meer te gebruiken. Hij is super stroperig geworden, terwijl hij normaal bijna zo vloeibaar als water is. Gelukkig heb ik een back-up liggen van, in mijn ogen, de beste topcoat ever!

Als laatste heb ik een dagcremè van The Body Shop opgemaakt. Het is de Seaweed Mattifying Day Cream. Dit is de tweede pot die ik heb opgemaakt. Het is mijn lente en zomer dagcremè, want in de winter voedt hij mijn huid niet goed genoeg. Ik heb ook hiervan al een nieuwe pot in huis!

Dit zijn mijn Empties van juli 2012. Laat mij weten wat je van de Empties post vind. Je kunt zien wat ik graag gebruik en je krijgt eigenlijk een mini review erbij. Ik hoor het graag van jullie!

Groetjes
Deborah

2 opmerkingen:

  1. Jaa, ik ben dol op opgemaakt logjes :D Ben zelf te lui om dingen op te sparen enzo, maar vind het heerlijk om te kijken wat anderen hebben opgesmeerd enzo :)

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Goed om te horen, dan spaar ik mijn opgemaakte spulletjes lekker op de komende tijd!

    BeantwoordenVerwijderen