20120807

THIS MONTH | Juli 2012

Het klinkt zo cliché, maar de maand is weer voorbij gevolgen! Een maand vakantie zit er alweer op. Voor mij is de vakantie ook iets sneller afgelopen omdat ik op mijn stage nog even terugkom om mee te helpen met een evenement.
Ik geprobeerd leuke dingen te doen afgelopen maand om echt van mijn vakantie te genieten.


Mijn stage sloot ik begin juli af met een heerlijke lunch op Veerplein18 in Vlaardingen. Brie met rode pesto, jummie!
De zomervakantie begon goed met een festival, Metropolis! Ondanks het weer was het een super leuke dag. Met de laatste week gratis ov in zicht ging ik goed gebruik maken van mijn ov. Ik ben naar Utrecht, Amsterdam en Den Bosch geweest. Ik heb daar lekker geshopt, gegeten en gedronken en vooral genoten. Op Utrecht Hoog Catherijne ondekte ik het NYX schap in de Douglas! Eindelijk NYX in de winkel!


In Amsterdam ben ik voor het eerst naar het Rijksmuseum geweest. Erg mooi! Ik kan altijd erg genieten van de amsterdamse grachten.
Samen met mijn beste vriendin heb ik scones gemaakt met zelfgemaakte clotted cream!! Super lekker (en ook super slecht).
  

In Den Bosch hebben mijn beste vriendin en ik lekker geshopt en zijn we gaan High Tea'en. De High Tea was echt super lekker. Ik had er zelfs nog een mega macaron bij genomen. Jummie.
Op de housewarming party van een vriend waren er dronken gummybeertjes, dat zijn gummybeertjes die in wodka zijn gelegd.Hier en daar waren er ook nog warme dagen in juli. Helaas viel dat vaak op de momenten dat ik moest werken, maar ik ben toch nog naar het strand geweest.

Dit was de maand juli alweer. Hoe zag jullie maand eruit? Zijn jullie nog op vakantie geweest? Laat het mij weten bij de comments!

Liefs,
Deborah

2 opmerkingen:

  1. Hahaha die dronken gummy-beertjes, daar had ik nog nooit van gehoord :') En super leuke foto's verder ook weer :) Nog iets meer dan een weekje, en dan mag je weer OV'en toch? Dan kan je misschien nog net een leuke stad bezoeken voordat het nieuwe studiejaar begint.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. probeer de dronken gummy-beertjes echt eens uit! haha Best goed te doen.

    Ja, nog een weekje en dan mag ik weer gratis reizen! Is een goed plan, gelijk weer misbruik/gebruik maken van mijn ov!

    BeantwoordenVerwijderen