20120803

BEAUTY | Truly Yours Box Juni & Juli 2012

Vorige maand ben ik per abuis vergeten de inhoud van de Truly Yours Box te posten. Vandaag kun je dus naar de inhoud van twee boxen kijken! Van de Juni box laat ik trouwens alleen een totaal foto zien en de namen van de producten.

Juli box

De boxen van vorige maand stonden allemaal in het teken van de zomer, maar inmiddels zijn de 'normale' boxen weer terug. Van alle teasers op Facebook van de box werd ik al erg enthousiast. En ik moet zeggen, dit is één van de beter Truly Yours boxen sinds een paar maanden.


Ik zie al veel variatie! En je kunt mij niet blijer maken dan met een Essie nagellak!
Als eerste zaten er twee Davidoff Cool Water Sensual Essence testers in de box. Ik was vroeger gek op Davidoff Cool water, dus ik was erg benieuwd naar deze geur. And I love it!! Wat een heerlijke warme zomerse geur. Sensual Essence bevat rood fruit, vanille, orchidee en musk. Ik ruik vooral de vanille en musk. De musk is niet te overheersend en dat is fijn, want musk is niet mijn favoriete geur.

Dan de Chi Farouk Royal Treatment. Het is een leave-in treatment met onder andere witte truffel als ingrediënt. De vitamine B in de treatment moet ervoor zorgen dat je haar sterker wordt en moet het verzorgen.

Een Essie lakje! Truly Yours weet dat wij dames allemaal dol zijn op Essie en heeft daarom lakjes uit de vorige LE collectie 'Navigate Her' in de boxen gestopt. Ik heb de kleur Navigate Her, maar het is niet helemaal mijn kleur. Ik heb al meerdere pastel groene kleuren.

Van Planter's zit er een Stick Solaire SPF 50+ in de box. Het is een zonnebrand in stick vorm. Makkelijk om mee te nemen en vooral handig om te gebruiken voor het gezicht. Het beschermt tegen UVA en UVB en is ook nog eens waterresistant. Bij de stick zit een tester van een Aloë Vera gezichtscremè.

Als laatste een Make-Up Studio Fluidliner. Fluidliners zijn mijn minst favoriete liners. Ze creasen snel bij mij en het aanbrengen ervan gaat nooit zo fijn. Ik ben dus erg benieuwd of deze mijn mening laat veranderen!


 Een fijne juli box!! Het zijn allemaal kleinere producten, maar dat maakt de box niet minder fijn. Ik ben het meest enthousiast over het Davidoff testertje. Ik wil misschien wel een full size parfum kopen ervan!

En dan een klein overzicht van de juni Truly Yours Box...


Toni&Gut Sea Salt spray, Organix Cherry Blossom shampoo en conditioner, Calvin Klein Sheer Beauty tester, Planter's Mascara en ROC Soleil Protectant lippenbalsem.

Hebben jullie deze maand een Truly Yours Box ontvangen? Zo ja, wat zat er in jouw box? Laat het mij weten bij de comments.

Groetjes
Deborah

Geen opmerkingen:

Een reactie posten