20120827

What's In My Bag | Summer 2012Het is altijd leuk om een kijkje te nemen in andermans spullen. Daarom ben ik gek op What's in my bag posts en filmpjes! Het leek mij leuk om jullie te laten zien wat er in mijn tas zit!Ik heb op het moment een bruine H&M tas in gebruik waar ik echt dol op ben! Dit is mijn tweede exemplaar al. De eerste ging kapot omdat ik teveel spullen meesleepte... Ik heb op het moment ook met opzet een kleinere tas, puur omdat ik altijd de neiging heb veel spullen mee te nemen. Met een kleinere tas kan niet alles mee en moet ik een keuze maken.

Zoals je kunt zien in het een rommeltje in mijn tas. Ik heb van Primark een tas-in-tas, maar op de één of ander manier lukt het mij om zelfs daarmee een rommel in mijn tas te creeëren. De tas-in-tas is inmiddels weer verleden tijd haha!
Dit zijn de belangrijkste spullen in mijn tas. Zonder deze items kan ik het huis gewoon niet verlaten. Het zijn mijn portemonnee (van invito), paspoort met hoesje (van H&M), telefoon met hoesje (van Monki), OV chipkaart en mijn sleutels (van thuis en van mijn werk, op de foto staan mijn werksleutels).

Ook erg belangrijk is een flesje water, kauwgom/mondverfrissers, pennen en mijn MP3 speler, want ik kan niet de deur uit zonder muziek!


Niet te missen in de tas van een vrouw is persoonlijke verzorging. Op het moment heb ik deodorant, desinfecterende handgel, Chillypocket doekjes, ibuprofen, lippenbalsem, vicks en haarspeldjes.De laatste producten in mijn tas. In de zomer draag ik vaak een mini zonnebescherming bij me, altijd handig! Ook heb ik in de zomer een zonnebril bij me.
Ik neem altijd een notitieboekje en een USB stick mee in mijn tas. Ik schrijf graag ideeën op of ik maak lijstjes van spullen die ik wil kopen. Een USB stick kan altijd van pas komen, zowel op school als op werk!

Dat was mijn 'What's in my bag' versie summer 2012! Wat nemen jullie allemaal mee je tas in? Hebben jullie ook make-up bij je? Gek genoeg heb ik dat eigenlijk nooit mee...
Laat het mij weten bij de comments!

Liefs,
Deborah
2 opmerkingen:

  1. En je vindt je tas nog niet te zwaar hahaha.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. hahaha valt best mee toch?! Ik kan onmogelijk nog minder meenemen, dat is voor mij echt onmogelijk! Soms neem ik nog een boek mee ook :D

    BeantwoordenVerwijderen