20120917

REVIEW | Essie Stylenomics Fall 2012 Collection


Dat Essie een geweldig nagellakmerk is hoef ik jullie waarschijnlijk niet meer te vertellen. Dat Essie prachtige Limited Edition collecties uitbrengt is ook geen geheim. Deze herfst heeft Essie de Stylenomics collectie voor ons in de aanbieding! Van Stylenomics werd ik direct al heel erg enthousiast.
          V.l.n.r. Miss Fancypants, Recessionista, Stylenomics, Head Mistress, Don't Sweater It en Skirting The Issue

Stylenomics bestaat uit 6 prachtige kleuren. Van neutrals tot vampy kleuren. De kleuren zijn zeer stijlvol en passen perfect bij het nieuwe seizoen.


Ik heb 3 kleuren uit de collectie in mijn bezit. Recessionista, Stylenomics en Head Mistress.


Recessionista is een diep donkerpaarse lak met een vleugje rood erin.


Stylenomics is een donkergroene lak die bijna zwart uitslaat. Het is echt één van de trendkleuren voor de herfst, I love it!


En als laatste Head Mistress, dit vind ik een bloedrode kleur. Het is een prachtige kleur rood. Head Mistress is een mooie klassieke kleur. Normaal gesproken ben ik niet zo dol op rode nagellak, maar Head Mistress ziet er erg mooi uit op mijn nagels.

De Stylenomics collectie van Essie is een musthave voor deze herfst voor alle nagellak liefhebsters!
De dekking van de lakjes is erg goed. Op de swatches hierboven heb ik slechts één laagje aangebracht.

Komend seizoen zal ik deze kleuren vast erg veel gaan dragen. Ik zou uit deze collectie ook nog graag Miss Fancy Pants in mijn bezit wil hebben! En als ik iets wil dan zal het erg vast heel snel komen...

De Essie Stylenomics collectie is op dit moment te koop bij Etos, DA en Bol.com en ze kosten €9,99 per flesje.

Hebben jullie al een Essie Stylenomics lakje in bezit of laat je deze Limited Edition aan je voorbij gaan? Laat het mij weten bij de comments!

Liefs,
Deborah

1 opmerking: