20120907

LOVE | Favorites Augustus 2012


Er is weer een maand voorbij. Een maand waarin ik veel producten met veel plezier heb gebruikt.
Van de maand juli had ik geen favorieten laten zien en daarom is het nu weer tijd om mijn favoriete beauty producten met jullie te delen!In de zomer worden zowel mijn huid als mijn haar een stuk vetter door de warmte. Iedere dag je haar wassen is niet goed, dus een droogshampoo is dan echt een uitkomst. De afgelopen twee maanden heb ik met veel plezier de Batiste droogshampoo gebruikt. Mijn favoriete is de Blush geur. Ik heb ook de Tropical versie gebruikt, maar ik heb het idee dat mijn haar 'schoner' wordt van Blush.


Nog een haarproduct! Dat is uitzonderlijk dat ik veel nieuwe favoriete haarproducten heb.
Dit is de Leave In Conditioner van Indola. In de Glossybox van april ontving ik dit flesje. Indola ken ik nog van toen ik een opleiding tot kapster volgde. Ik was dus wel erg benieuwd naar dit product... OMG, wat is dit fijn spul zeg. Er komt nog een review over, maar het verdiende alvast een plekje in mijn favorieten post.


De Primark cleansing wipes zijn al maanden mijn favoriete reinigingsdoekjes. Ze zijn super cheap! Je koopt voor €1,50 twee pakjes met in ieder 25 doekjes, dat is slechts 3 cent per doekje. Naast goedkoop zijn ze ook super fijn. Ik krijg er geen gevoelige huid van en het haalt alle make-up van mijn gezicht, oftewel ze doen precies waarvoor ze zijn bedoeld!


Ik gebruik dit product nog niet de hele maand, maar ik vind het heel erg fijn. Het is de BB cream van Maybelline! Eerder gebruikte ik al de BB van Garnier, maar van beide versies (originele versie en voor de gemengde huid) krijg ik droge plekjes op mijn gezicht. De Dream Fresh BB van Maybelline lijkt beter in te trekken in mijn huid en geeft hierdoor een mooier resultaat. Ik ben fan!


In de zomer vind ik een glowy look op mijn gezicht erg mooi. Ik heb de Glam Bronze van L'Oréal daarom ook best veel gedragen de afgelopen maand. Met name de middelste kleur heb ik gebruikt en deze bracht ik aan op mijn slapen en jukbeenderen. Pretty!


Seche Clear is by far mijn favoriete basecoat! Hij droogt snel en geeft een fijne basis voor mijn nagellak.


Een nieuw oogschaduwpalette..?! Doen de kleuren jullie ook niet heel erg aan het Naked palette denken? Yep, het is een dupe! Er volgt snel een review over.


Als laatste een Zoeva oogpotlood, een Graphic Eyes Pencil in Lucky Penny! Het Zoeva potlood is ook weer een ontdekking uit een Glossybox en wel de mei editie. Good Job Glossybox!
Wat heeft Zoeva fijne potloden. Ze blijven zitten als een huis en er zijn ook nog eens allerlei geweldige kleuren verkrijgbaar. Me likey!


Dat waren mijn favorieten van de maand augustus (en stiekem ook een beetje van juli)! Ik heb echt een aantal geweldige producten ontdekt de afgelopen maand. Daar wordt ik nou blij van.

Wat zijn jullie favorieten van de afgelopen maand? Laat het mij weten bij de comments!

Liefs,
Deborah

3 opmerkingen:

 1. Oeh die Primark doekjes klinken goed :) Ik heb alleen geen Primark hier in de buurt, dus houd het maar bij die van de Essence. Ook super cheap en ze ruiken zo lekker :D

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik heb zelf de droogshampoo van Andrelon geprobeerd, maar heb niet het idee dat het iets doet. Heb ook heel lang dik haar, misschien dat dat ook iets uit maakt.

  Ik heb de laatste maand veel de douchegel en bodycream van 'Roma' van Laura Biagiotti gebruikt. Heerlijk! Verder de shampoo van Toni & Guy die in een van de boxen zat en het oogpotlood van Vera Valenti.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. @Anna, De Andrelon droogshampoo heb ik niet getest, dus ik durf je niet te zeggen of hij echt werkt..
  Ik heb best veel haar en de Batiste werkt daarbij prima. Misschien kun je de mini eens uitproberen. Die hebben ze soms bij Kruidvat/Trekpleister, maar Miss Lipgloss verkoopt ze ook!

  BeantwoordenVerwijderen