20120922

BEAUTY | Glossybox September 2012


De september Glossybox is binnen!! De september box staat in het teken van het vijf jarig bestaan van Mooi Parfumerie. Deze box is samengesteld in samenwerking met Mooi Parfumerie met als resultaat een knal groene box met een heerlijke inhoud.


Een fijne samplebox is de inhoud van de Mooi Glossybox! De producten zijn deze maand wellicht wat 'kleiner' dan we gewend zijn, maar dat maakt de box niet minder fijn. Er zijn zeven producten om de komende maand te testen!
Eens kijken wat er precies in zit...
Als eerste zag ik de twee parfum samples Sun van Jill Sander en Roberto Cavalli Eau de Parfum. Parfum samples vind ik altijd erg fijn, zowel voor mijzelf om een parfum te testen, maar ook om bij cadeautjes te stoppen.

Clinique vind ik altijd wel een fijn merk. Ik heb de samplesize van de populaire High Impact mascara ontvangen.
Dan de Broaer Vital Oil, een olie geschikt voor lichaam en haar. De Vital Oil bestaat uit vijf olieën, soja-, argan-, jojoba-, macadamia- en olijfolie.

Als je dol bent op oranje dan zit je goed met de Orange Soap! Dit is een heerlijk fruitig zeepje.

Van het merk MonuSpa heb ik een grote sample van de Enriched Body Cream ontvangen. Met bodylotion (en crèmes in het algemeen) ben ik erg merk vast, maar ik zal vast iemand blij kunnen maken met deze Body Cream.
Als laatste een Glossybox eigen merk item, een nagelvijl. Aan de ene kant vind ik het leuk dat Glossybox eigen merk producten heeft, maar aan de andere kant heb ik daar persoonlijk niet zoveel interesse in. Tot nu toe hebben Glossybox leden een spiegeltje, tasje, kwast, lipstick en nu een nagelvijl ontvangen. Eerlijk gezegd zijn dat wel producten die iedereen al in bezit heeft toch?!


Deze maand is er veel variatie qua inhoud van de boxen. Zo zijn er ook boxen met Caudalie en Estee Lauder samples, verschillende parfum samples, een Lady Million miniatuur of een Tweezer als inhoud in plaats van de Monu Body Cream en parfum samples.
Ik had zelf graag iets van Caudalie willen ontvangen en uiteraard die mega leuke Lady Million miniatuur. Ach je kunt niet alles hebben...

Het is altijd fijn om een nieuwe box te ontvangen, maar wel jammer dat je een maand op de volgende box moet wachten!

Hebben jullie deze maand ook een Glossybox ontvangen? Zo ja, wat was de inhoud van jouw box? Ik hoor het graag van jullie bij de comments!

Liefs,
Deborah

Geen opmerkingen:

Een reactie posten