20120924

LIJSTJES | To Do List Summer 2012 Update


In juli heb ik mijn Summer To Do List al met jullie gedeeld. Helaas is de zomer nu officieel ten einde. De zomerse oufits hebben plaats gemaakt voor dikke truien en vesten en de vrijheid van de vakantie is door de meesten ingeruild voor schoolbanken of een kantoor.
Het is voor mij tijd om te kijken welke punten van mijn To Do List ik ook daadwerkelijk heb uitgevoerd!

Als eerste op de lijst stond Lezen. Daar ging het al mis! Ik wilde zoveel lezen deze zomer, maar uiteindelijk heb ik slechts één boek uitgelezen. Vijftig Tinten Grijs is het enige boek dat ik heb gelezen in de zomer. Ik ben al wel begonnen aan het tweede deel uit de trilogie genaamd Vijftig Tinten Donkerder.

Ik wilde deze zomer ook graag Televisieseries kijken. Dat is wel gelukt. Althans, ik heb alle seizoenen van Gossip Girl gezien! In juli was ik halverwege seizoen 3, maar inmiddels heb ik alle afleveringen gezien en zit ik vol verlangen te wachten op het allerlaatste seizoen. Please don't stop Gossip Girl!
Ik ben helaas niet verder gegaan met Grey's Anatomy, maar ik heb inmiddels wel de afleveringen binnen die ik nog moet zien. Nu nog ergens tijd vinden...

Ik ben volgens mij goed bezig geweest met Bloggen deze zomer. Ongeveer om de dag is er een update op de website, ik heb een mooie achtergrond en header en mijn foto's bewerk ik al een beetje.
Een echte missie en visie is er nog niet voor Deborahschrijft, maar dat komt er nog wel. Hopelijk kan ik dit jaar nog overstappen naar een .nl website. Ik moet hier alleen nog wat dingen voor uitzoeken.

Tja, Sporten. Ik ben echt wel een paar keer gaan sporten deze zomer. Een aantal keer in de sportschool en ik ben een keer gaan zwemmen. Helaas is een tripje naar de sportschool het eerste dat schrap wanneer ik moe ben of geen zin heb. Erg slecht... Ik zit er zelfs over na te denken om mijn abonnement op te zeggen. Niet omdat ik sporten niet leuk vind, maar met afstuderen in het vooruitzicht en hopelijk ook twee maanden in het buitenland heeft het niet veel zin om geld te blijven betalen voor iets waar ik niet of nauwelijks naartoe ga. Wat denken jullie?

Working, op het gebied van werk ben ik wel goed bezig geweest. Ik heb deze zomer toch flink wat uurtjes gewerkt. Erg lekker voor mijn bankrekening (mits ik mijn spending onder controle zou hebben...), maar is wel wat uitputtend. Ik heb niet echt het gevoel dat ik zomervakantie heb gehad.
Dit komt vooral omdat ik de laatste 3/4 weken van mijn vakantie op kantoor van de Stadsgehoorzaal Vlaardingen heb gespendeerd in voorbereiding op het Vlaardings UitFestival.


Op het gebied van Healthy Eating had ik zo mijn ups en downs. Ik kan momenten hebben dat ik lekker veel fruit en yoghurt eet en veel water drink. Die momenten worden ook makkelijk afgewisseld met momenten dat ik zin heb in frietjes, Red Bull en snoepjes.. Oei oei, erg slecht van mij!

Als laatste op mijn lijstje stond Fun Stuff. Gelukkig heb ik ook echt wel leuke dingen met vrienden en familie gedaan deze zomer. Zo heb ik gebarbequed met zowel vrienden als familie, ben ik naar Strandfestival Zand geweest, ben ik (gratis) naar Duinrell geweest en hebben mijn vrienden en ik een aantal super gezellige avondjes samen doorgebracht. Ook ben ik met ongeveer 20 man familie naar de Efteling geweest, heb ik met mijn BFF sushi gemaakt en ben ik met mijn Stadsgehoorzaal familie (zo voelen ze voor mij inmiddels wel) gezellig wezen drinken, barbecuen en naar een concert geweest.



Heel veel leuke dingen gedaan dus deze zomer. Helaas geen vakantie in het buitenland, maar dat hoop ik volgend jaar echt wel goed te maken!

Hoe zag de zomer van 2012 er voor jullie uit? Ik hoor graag jullie verhalen hieronder bij de comments!

Liefs,
Deborah

1 opmerking:

  1. Zo te zien heb jij toch wel een drukke zomer gehad, en echt wel goed bezig geweest ^^ Ik heb trouwens ook veel minder gelezen dan ik van tevoren van plan was... Het zit vast in de lucht dit jaar ;)

    BeantwoordenVerwijderen