20121027

Autumn Pictures


Ik heb een haat-liefdeverhouding met de Herfst. Het is heerlijk om lekker met een kopje thee of warme chocolademelk op de bank te kruipen, lekker met de verwarming en een marathon van jouw favoriete televisieserie aan.
Buiten zien de bomen er prachtig uit door de verschillende kleuren bladeren. De kastanjes vallen uit de bomen, paddestoelen komen uit de grond en de lampionplanten staan in bloei.

Wat ik minder vind aan de Herfst is vooral de regen en het feit dat het steeds later licht wordt en eerder donker. Hallo winterdepressie! Ach wij hebben nu nog niet veel te klagen. Afgelopen maandag fietste ik gewoon nog zonder jas naar huis!

Ik heb foto's gemaakt die mij een heerlijk herfstgevoel geven. Kijken jullie mee?


 
Vergeten jullie de klok niet een uur terug te zetten vannacht (zondag 28 oktober 2012 om 3:00 uur)?
 
Liefs,
Deborah

Geen opmerkingen:

Een reactie posten