20121025

REVIEW | Essie Penny Talk versus Essie Buy Me A Cameo


Roségoud is de laatste tijd steeds populairder. Ook op het gebied van nagellak verschijnen steeds meer merken met een roségouden nagellak. Deborah Lipmann, Essie en MAC hebben allen wel een rosègouden nagellak in de collectie.

Van Essie heb ik twee rosègoud kleurige nagellakken die ik erg vergelijkbaar vind, maar zijn ze dat ook echt? Het gaat om de kleuren Penny Talk en Buy Me A Cameo. Laten wij ze eens vergelijken.


Links op de foto zie je Penny Talk, rechts Buy Me A Cameo. In de flesjes zie je dat Penny Talk meer goud bevat dan Buy Me A Cameo die er meer roze uitziet. Kleuren in het flesje zien er soms toch anders uit dan op de nagels. Tijd om te swatchen! Links Penny Talk, rechts Buy Me A Cameo
Op de nagels kun je goed het verschil tussen de twee kleuren zien. Ze hebben ieder zeker een roze basis. Penny Talk is metallic goud met een roze basis, maar Buy Me A Cameo bevat eigenlijk geen goud en heeft ook geen metallic finish. Toch vallen beide kleuren wel in de rosè kleurige catergorie, maar de finish van de lakken is totaal verschillend.

Beide lakjes lakken erg fijn. Jammer genoeg heeft Penny Talk nog het oude dunne kwastje wat het net iets lastiger maakt om netjes de nagellak aan te brengen. Buy Me A Cameo heeft gelukkig wel een breed kwastje.

Op de foto's draag ik van beide lakken één laagje en daar bovenop een topcoat.

Op de wijs- en ringvinger draag ik Buy Me A Cameo en op de middelvinger en pink draag ik Penny Talk.

Een ander verschil tussen de twee lakken? Penny Talk zit (helaas) niet in het vaste drogisterij assortiment en Buy Me A Cameo wel!

Heb je interesse in Penny Talk? Ik heb mijn flesje via de Canadese webshop Phoenix Beauty Lounge gekocht. Houd bij het bestellen rekening met extra BTW en importkosten op het pakketje aangezien het uit een land buiten de Europese Unie komt.

Essie Buy Me A Cameo is gewoon verkrijgbaar in de drogisterijen.
Essie nagellak is te koop voor €10,16 en is verkrijgbaar bij filialen van DA, Etos en Skins Cosmetics.

Liefs,
Deborah

Geen opmerkingen:

Een reactie posten