20121006

LIJSTJES | My Favorite Youtube Channels Part 1

Het is volgens mij geen geheim meer dat ik heel veel op Youtube te vinden ben. Zelf post ik (vrijwel) geen video's, maar ik volg wel heel veel kanalen die mij bijna dagelijks vermaken met filmpjes.
Één van mijn lezeressen begon zich inmiddels af te vragen welke kanalen ik dan allemaal volg op Youtube en of ik daar misschien een artikel over kon maken. Dat wil ik natuurlijk met liefde doen! Als ik deze kanalen leuk vind, dan zullen jullie ze hopelijk ook leuk vinden.

Ik ga het in twee delen posten, een deel met beautykanalen en een deel 'overige' kanalen, zoals cooking en vlog kanalen. Vandaag laat ik jullie mijn favoriete 'overige' kanalen zien! Ik noem ze dan wel overig, maar dat maakt ze zeker niet minder leuk!

TheGridMonster - Ingrid
 Beautyguru's die vloggen... I like it! TheGridMonster is het vlogkanaal van MissGlamorazzi aka Ingrid. Van tags tot baby food challenges en Gridloves, het is allemaal even leuk om te zien.

FleurDeVlog - Fleur
Dit is het vlogkanaal van de Britse FleurDeForce, één van de leukste beautyguru's op Youtube! Dit jaar vlogt ze om de maand, de hele maand. Ik vind haar zo grappig en haar verloofde Mike en hond Woof zijn ook super leuk.

Sorted Food
Sorted kennen jullie na mijn Love post vast wel! Koken en Britse humor, ja daar houd ik wel van!

Normaal splits ik mijn posts nooit op, maar het is bijna een neverending story. Klik dus even op de lees meer knop voor meer leuke kanalen!Goot Music - Alex Goot
Een muziek kanaal! Youtube overtstroomd van muzikaal talent en Alex Goot is er één van. Alex is een singer/songwriter en tourt dit najaar zelfs door de USA en Cananda met een eigen show!

LandonAustin - Landon Austin
Ook Landon is singer/songwriter op Youtube. Hij is ook nog eens super cute en coverde laatst We Are Never Ever Getting Back Together van Taylor Swift!

LauraVitalesKitchen - Laura Vitale
Aan het kanaal van Laura Vitale goef ik volgens mij geen woorden meer vuil te maken. I love her! En wat krijg ik altijd honger van haar video's! Oh en vinden jullie haar begin tune ook zo leuk?!

Luke - Luke Conard
Luke Conard is de vriend van Ingrid. Hij vlogt, speelt games, zingt en doet vele leuke tags en challenges. Dat lijkt mij reden genoeg om zien kanaal te volgen.

VlogsWithJim & j1mmyb0bba - Jim Chapman
Broertje van de PixiWoo zussen en vriend van Pixi2Woo aka Tanya Burr of gewoon Jim Chapman! Hij heeft twee kanalen waarop hij vlogt en hij geeft mannen tips over haar- en gezichtsverzorging en fashion. Jimmy heeft ook nog eens humor. Ik ben dol op mannen met humor en stijl!

JoeyGraceffa - Joey Graceffa
Last but not least de outgoing en super leuke Joey Graceffa! Joey heeft net Vlogyear afgerond, oftewel hij heeft het afgelopen jaar iedere dag vlogs gepost!

Respect als jullie helemaal tot dit deel van de post zijn gekomen. Wel 10 leuke vlog kanalen hebben de revue gepasseerd. Volgende week zal ik deel 2 van My Favorite Youtibe Channels posten en dat zijn de kanalen van Beautyguru's! Als je dacht deze deze top 10 leuk is dan moet je zeker deel 2 bekijken.

Wat zijn jullie favoriete Youtube kanalen? Zijn jullie in deze post kanalen tegen gekomen die jullie wellicht gaan volgen? Laat het mij weten bij de comments!

Liefs,
Deborah

Geen opmerkingen:

Een reactie posten