20121008

EVENT | Woonbeurs Amsterdam 2012

"Een dag vol ideeën verandert je huis"


In de week van 24 t/m 30 september stond de Amsterdam RAI in het teken van de Woonbeurs 2012. De Woonbeurs Amsterdam 2012 is een walhalla voor iedereen die graag met zijn of haar interieur bezig is en gek is op alles wat met wonen te maken heeft!

Voor een project van mijn minor bezocht ik de Woonbeurs. Gewapend met mijn camera in de hand liep ik de verschillende hallen op de beurs heen. De beurs was super inspirerend en soms echt een lust voor het oog! Ik heb een aantal foto's geselcteerd (een aantal van de 352... veel materiaal was wel voor mijn project) om jullie een impressie van de Woonbeurs 2012 te geven.
    
    
    

Liefs,
Deborah

7 opmerkingen:

 1. Leuk leuk leuk! Ook al ben ik een paar maanden geleden al verhuisd, er is nog genoeg te doen in mijn huisje, dus inspiratie is altijd welkom! :))

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Volgens mij is een huid nooit af! Zelf in mijn kamer bij mijn ouders lijkt het nooit af te zijn.
   Had je al meer dan een sneak peek van je huis? Ben erg benieuwd!

   Verwijderen
 2. Ik vind grof gebreide poefjes altijd zo leuk!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ja leuk hè, ik houd daar ook wel van! Ik vind breisels lekker veel textuur geven in een interieur.
   Hoe ziet jouw kamer er trouwens uit in Zweden? Komt het zo uit de Ikea gewandeld?

   Verwijderen
  2. Jaaaa letterlijk bijna alles is Ikea, niet erg origineel he?

   Verwijderen
  3. Hahaha Ja wel jammer hoor! Zag meer een soort Pipi huis voor me, een soort vintage (oud) bij elkaar geraapt zooitje :D
   Ben wel benieuwd naar foto's van je kamer!

   Verwijderen