20121119

BEAUTY | Empties November 2012


Sinds de empties van begin augustus heb ik weer een aantal producten opgemaakt! Vandaag laat ik jullie zien welke producten dat zijn en of ik ze nog eens zou kopen/gebruiken.Van Maybelline heb ik The One By One mascara opgemaakt. Dit is een hele fijne mascara die mijn wimpers goed separeerd. Ik vind de mascara zo fijn dat ik al een nieuwe klaar heb liggen.
De liquid eyeliner van Maybelline is nog niet op, maar ik vind hem echt niet fijn. Ik kan er geen dun lijntje mee trekken en waterproof is de eyeliner al helemaal niet. Hij is al een paar maanden oud, dus ik gooi hem nu maar weg.Afgelopen december/januari kocht ik in London een aantal Soap&Glory producten. Hier ben ik erg zuinig op omdat Soap&Glory niet in Nederland te koop is. Laatst maakte ik toch The Righteous Butter en de Flake Away Scrub op. Wat een fijne producten! Iedereen die naar de UK of de US gaat binnenkort, neem een kijkje bij de producten van Soap&Glory. Ruik er ook vooral aan, want de geur is goddelijk!Qua haarstyling en haarverzorging maakte ik ook producten op. Van Batiste zijn er twee droogshampoo's in Blush en voor Medium&Brunette op. De Blush versie is mijn favoriet! De droogshampoo voor brunettes vind ik niet fijn. Als je na gebruik op je hoofd krabt zit er bruin poeder onder je nagels. Daar houd ik niet van!

Mijn favoriete haarlak is van het merk Syoss. Ik heb hier al zoveel bussen van opgemaakt!
Ook maakte ik een sample flesje van de Indola leave-in conditioner op. Dit is echt wonderspul, dus ik heb er een full-size fles van gekocht bij Feelunique.com.De Lush Breath of Fresh Air is al maanden favoriet en heb er al meerdere flessen van opgemaakt. Ook afgelopen maand ging er weer een fles leeg. Normaal gesproken had ik alweer een nieuwe fles gekocht, maar ik gebruik nu de toner/cleander van Caudalíe.
Over Caudalíe gesproken. Van dit merk heb ik de Beauty Elixir opgemaakt. Ik weet nog steeds niet wat ik ervan moet vinden, dus ik heb laatst een nieuw flesje besteld.De laatste producten die ik opmaakte waren een Fa deodorant en een Rituals Rice Scrub. Een product dat ik helaas weg moet ik gooien is van Lush. Het is de Miranda zeep. Miranda is een heerlijke zeep, maar ik had hem al een hele tijd en hij is helemaal verkleurd en ruikt ook niet meer zoals hij hoort te ruiken. Erg jammer dat ik de zeep niet meer kan gebruiken.

Wat hebben jullie de laatste tijd allemaal opgemaakt? Laat het mij weten bij de comments!

Liefs,
Deborah

1 opmerking:

  1. Ik vind die eyeliner juist de beste ever :D Grappig hoe meningen zo kunnen verschillen. Die scrub van Rituals is ook heerlijk trouwens!

    De laatste tijd een berg mini's opgemaakt (vakantieeee), en één douchegel. Ik gebruik zoveel versies van producten tegelijk dat er bijna nooit iets op gaat :')

    BeantwoordenVerwijderen