20121103

LOVE | Favorites Oktober 2012


Het is weer tijd voor de favorieten van de maand. Dit keer de favorieten van oktober 2012! Kijk hieronder voor meer informatie over mijn favorieten.
Dit reinigingsduo staat niet op de bovenste foto, maar is zeker wel een groot favoriet! Al jaren zoek ik naar fijne reinigingsproducten en dit heb ik denk ik eindelijk gevonden in de producten van Philosophy. Ik gebruik nu al een tijdje de samples van de Purity one step facial cleanser en The Microdelivery exfoliating facial wash. Mijn huid reageert goed op deze producten, dus de full-size flessen zijn zeer recent aangeschaft!


Nog meer huidverzorging! Erg uitzonderlijk voor mij, maar ik heb veel nieuwe huidverzorgingsproducten ontdekt die ik erg fijn vind. Ik heb twee BB creams waar ik maar niet tussen kan kiezen, dus ik wissel ze gewoon af. Het zijn de BB's van Superdrug (verkrijgbaar bij Trekpleister) en van Maybelline.

Eind vorige maand bestelde ik bij Feelunique.com de populaire Beauty Elixir van Caudalíe. Ik zie nog steeds niet echt welk effect het heeft op mijn huid. Inmiddels is dit flesje leeg, maar een nieuwe is al onderweg...


In oktober heb ik Dolce&Gabbana The One veel gedragen. Het is een heerlijke geur die ik goed bij het seizoen vind passen. In het verleden heb ik al eens een fles opgemaakt en deze fles is al bijna halverwege! I just love it!


Mijn favoriete nagellak van de maand is by far Essie's Bahama Mama! Het is een diep paarse lak met een rode ondertoon erin.


Dan nog een paar laatste favorieten van oktober... Balmi lippenbalsem. Met het koude weer worden mijn lippen steeds droger. Een lippenbalsem is dan zeker een must! Deze lippenbalsem van Balmi is echt heel fijn.

Van NYX is de powder blush in Peach mijn favoriete blush. Het geeft een mooi effect op de wangen. Het is niet echt in your face, maar geeft een subtiele kleur.
Mijn favoriete mascara van de maand is de Xperience Volumising mascara. Deze mascara heeft een fijn rubber borsteltje. Het separeert goed en geeft volume!

Het laatste product van mijn favorieten is een kwast van Bdellium Tools. De 777 is een shadow brush. Ik gebruik deze kwast vooral wanneer ik één kleur over mijn gehele ooglid wil hebben. Het brengt de oogschaduw fijn aan en ik kan er ook erg fijn mee blenden.


Dit waren mijn favoriete producten van de maand oktober. Wat zijn op de moment jullie favorieten? Laat het mij weten bij de comments!

Liefs,
Deborah

5 opmerkingen:

 1. Wat een prachtige kleur nagellak! DIe BB cream is erg goed!
  Liefs

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Die bb creme lijkt me fijn! Leuke post.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Beide BB's zijn erg fijn terwijl ze ook beide erg van elkaar verschillen, vooral van structuur!
   Als er behoefte aan is zal ik een review over beide kunnen schrijven.

   Verwijderen
 3. Wat een fijne favorieten heb je!
  D&G The one heb ik ook, heerlijk geurtje.

  Ps. Ik volg je vanaf nu op Bloglovin. ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Wat leuk dat je mijn blog nu volgt! Heb een kijkje genomen op jouw blog en volg jou nu ook! :D

   Verwijderen