20121109

REVIEW | Ciaté Caviar Manicure


Één van de laatste trends op nagellak/nail art gebied is de Caviar Manicure. De Caviar Manicure houdt in dat er micropareltjes op een verse laag nagellak gestrooid wordt met als resultaat een look waarbij het lijkt alsof er kaviaar op de nagels ligt.
Ciaté heeft een Caviar Manicure set samengesteld zodat wij thuis ook met kaviaar op onze nagels rond kunnen lopen. In deze How To laat ik jullie zijn hoe je de caviar manicure set moet gebruiken.In de Caviar Manicure set zit een zwarte basislak in de kleur Un-restricted Glam, een flesje met 20 gram pareltjes, een plastic opvangbakje, een trechtertje en een gebruiksaanwijzing.

How To
Zorg voordat je begint met het aanbrengen van de basislak dat je nagels nagellak- en vetvrij zijn. Het is ook wel een goed idee om je nagelriemen alvast te verzorgen voor het maken van de Caviar Manicure. 

Het beste is om nagel per nagel aan het werk gaan om zo het beste resultaat te bereiken. Begin met de eerste laag nagellak en laat deze een beetje drogen. Voordat het aanbrengen van de tweede laag nagellak is het slim om het plastic opvangbakje klaar te leggen en de dop te verwijderen van het flesje met de pareltjes. Vervolgens breng je een tweede laag van de nagellak aan. Hierna moet je snel te werk gaan.Terwijl de laag zwarte nagellak nog nat is pak je het flesje met pareltjes. De pareltjes strooi je over de nagel heen. Deze blijven plakken aan de natte nagellak. Het overschot komt in het plastic opvangbakje terecht.
Druk nu voorzichtig de pareltjes aan op de nagel en zorg dat de randjes er netjes uitzien. Pareltjes die uitsteken kun je het beste op de goede plek duwen met bijvoorbeeld de platte kant van een bokkepootje. Na 15 tot 20 minuten zal de nagellak volledig droog zijn.

Herhaal dit hele proces tot je alle nagels hebt voorzien van een Caviar Manicure.Wanneer al je nagels klaar zijn kun je de opgevangen parels heel makkelijk weer terug in het flesje gieten. Plaats het trechtertje in het flesje en giet de parels vanuit het opvangbakje terug zodat je ze volgende keer weer kan gebruiken.Het resultaat is een hele chique nagel look. Het is tijdens je dagelijkse werkzaamheden en activiteiten misschien niet de meest praktische look, maar op speciale dagen zoals Kerst, Oud&Nieuw en feestjes is het erg leuk om te dragen.

Wil je toch in je dagelijks leven de Caviar Manicure rocken? Draag de pareltjes dan alleen op de nagel van jouw ringvinger (of een andere vinger als je dat wilt, mijn voorkeur ligt bij de ringvinger).Het verwijderen van de parels gaat overigens redelijk simpel. Doordrenk een wattenschijfje en druk deze op een nagel, wacht even en veeg vervolgens de parels van de nagel af. Fluitje van een cent!

De Ciaté Caviar Manicure is verkrijgbaar in wit, zwart en multicolor. De setjes zijn te koop bij Sephora filialen. De verkoopprijs is €23,95, maar Sephora heeft altijd 15% standaard korting en dus betaal je €20,35 voor de Caviar Manicure set van Ciaté.

Vindt je dit toch iets te prijzig dan weet ik een goedkoper alternatief. Het Britse merk MUA verkoopt de Nail Constellation. Voor slechts 3 Engelse Pond koop je een flesje met caviar pareltjes. Hier krijg je geen nagellak en opvangbakje bij. De Nail Constellation is verkrijgbaar in 5 verschillende kleuren. Klik op de link om op de pagina van de MUA Nail Constellation terecht te komen.

Wat vinden jullie van de Caviar Manicure van Ciaté? Zou je het zelf dragen? Laat mij weten wat je hiervan vindt door bij de comments te reageren!

Liefs,
Deborah

1 opmerking:

  1. Ik vond het erg cool.Ik heb het getest, zijn mooi en het is heel simpel. Ik vond deze site http://www.whattheflock.nl/category/58634-Micro-parelsCaviar , super goedkoop. allen 2,95 euro...super!!! i love it

    BeantwoordenVerwijderen