20121118

BEAUTY | Nail Of The Day Nein! Nein! Nein! Ok Fine!


Ik ben mij ervan bewust dat de nieuwe James Bond OPI Collectie al in de winkels ligt, maar ik wilde toch nog even dit lakje van de Germany Collectie met jullie delen.

Nein! Nein! Nein! Ok Fine! is een prachtige donkergroene lak die bijna naar het zwart toe neigt. Op de foto draag ik één laag op mijn nagels met een base- en topcoat. Een basecoat vind ik bij een donkere lak als deze eigenlijk een must om het verkleuren van de nagels te voorkomen.

Deze lak deed mij er denken aan Essie's Stylenomics. Ze lijken erg op elkaar, maar ik had het idee dat Stylenomics iets groener is dan NNNOF en lijkt Stylenomics een zwartere basis te hebben dan NNNOF waarvan de basis meer donkergrijs lijkt te zijn.

Nein! Nein! Nein! Ok Fine! is een prachtige herfst/winter kleur. Ik zal hem met plezier dragen de komende maanden.

OPI nagellak is onder andere te koop bij Mooi Parfumerie en Sephora en kost €13,95 per flesje.

Liefs,
Deborah

Geen opmerkingen:

Een reactie posten