20121107

THIS MONTH | Oktober 2012

Het is november, de wintertijd is ingegaan en dat betekend dat ik ga terugkijken op de maand oktober!De maand begon met een hele leuke GlamourSwitch meeting. Voor wie niet bekend is met GlamourSwitch zal ik het even uitleggen. GlamourSwitch is een Facebookpagina waarbij allerlei meiden onderling Glossybox,Truly Yoursbox en Beautybox producten ruilen! Dat kan al een aantal maanden en alle meiden gaan heel leuk met elkaar om. Daarom besloten we met een aantal GlamourSwitch leden in Utrecht een meeting te organiseren met een daarbij een High Tea. Het was super gezellig en ik kijk nu al uit naar een tweede meeting.Aan het begin van de maand werd bekend dat choreografe Isabelle Beernaert met een nieuwe voorstelling langs de Nederlandse theaters zal gaan. In december is de voorstelling Et Apr├Ęs in het Nieuwe Luxor te bewonderen. Daar moest ik wel kaartjes voor kopen!

Wat is een This Month zonder food foto's? Oktober was de maand dat ik weer erwtensoep, oliebollen, warme chocolademelk en kruidnootjes at. Door de vakantie (mijn laatste herfstvakantie op school!) kon ik lekker ontbijten met zelfgemaakte croissanten.
Sinds kort is er een Subway naast mijn school te vinden. De jongens uit mijn projectgroep wilden daar zo graag eten dat ik maar meeging. Het was beter dan mijn eerste Subway ervaring waar ik zo'n droog broodje kreeg dat hij spontaan uit elkaar viel bij iedere hap. Dit broodje was gelukkig wel lekker.
Halverwege de maand ging ik met mijn zus, moeder en neefje bowlen bij Dok99 in Rotterdam. Altijd leuk, alleen kan ik niet tegen mijn verlies en heb toch echt twee keer verloren...
De dag daarvoor en op de dag van het bowlen gebeurde er iets heel geks. Je kan naar buiten zonder jas! Hier moest ik toch echt even misbruik van maken en liet mijn jas achterwege.
Hondjes!! Op de mooie herfstdagen (lees, zonder regen) loop ik graag met Suus en Joepy buiten.
Tijdens de donkere dagen staat de televisie weer volop aan en Comedy Central is vooral overdag groot favoriet. Bij een vriend keek ik The Campaign met Will Ferrell. Hilarisch!

Op weg naar Hotel New York zag ik een tram uit een gebouw komen... Strange!
Tijdens de High Tea met gay best friend Rob hadden we een geweldig uitzicht over het water met in de verte de Euromast. Wat ben ik toch dol op Rotterdam.

Oktober was niet alleen maar genieten. Er moest ook hard gewerkt worden aan mijn minor Beurzen en Congressen. Helaas dacht niet iedereen uit mijn projectgroep aan hard werken, dus het was voor mij een stressvolle maand. Gelukkig is het nu november, een nieuwe maand met nieuwe kansen!

Zo zag mijn oktober eruit! Wat hebben jullie allemaal gedaan in oktober? Laat het mij weten bij de comments!

Liefs,
Deborah

Geen opmerkingen:

Een reactie posten