20121101

BEAUTY | Truly Yours Box Oktober 2012


Het is weer tijd om een nieuwe box te openen! Vandaag is het de beurt aan de Truly Yours box van oktober.


Ongelofelijk maar waar, de oktober box is alweer de tiende box van Truly Yours! Ik ben stiekem al erg benieuwd naar de twaalfde box waarmee het 1 jarig bestaan van de box gevierd zal worden. Maar eerst maar eens de oktober versie uitpakken.
Als eerste twee huidverzorgingsproducten. Van Planter's zat er een aloĆ« vera masker in de box. Dit is geen creme of gel masker, maar een sheet masker (van een soort dun stofje) met het product op het stofje. Ik heb een dergelijk masker weleens geprobeerd en het is best fijn. Alleen beperkt het de bewegingsvrijheid wat meer dan met een gewoon masker, ik ben altijd bang dat het masker van mijn gezicht valt!

Van [Comfort Zone] heb ik een sample van de Sacred Nature Bio-certified Milk ontvangen. Dit is een fijn formaat cleaner om mee op reis te nemen. Deze verdwijnt dus de kast in en komt er bij een weekend/weekje weg weer uit.Detox? Dat klinkt heel erg spannend. 2B Detox is een ontgiftend drankje op basis van bessenconcentraat en een kruidenmix van mariadistel, groene thee en paardenbloem. Het drankje, of meer siroop, verdun je met water en is geschikt voor 10 doseringen. Met dit detoxdrankje raak je snel de gifstoffen uit je lichaam kwijt. Handig na een wilde nacht stappen.

Nog een product van Planter's, de Gold Light Bagnoschiuma illuminating bad schuim. Hier heb ik persoonlijk niet zoveel mee. Ik ga eigenlijk nooit in bad... Je kunt het vast als douchegel gebruiken, maar dan geef ik liever de voorkeur aan mijn eigen (lees: Lush)producten. Nee, hier loop ik niet echt warm voor.


Parfumtesters! Altijd fijn en komen altijd wel van pas. Je kunt er nieuwe parfums mee testen, handig voor in de tas of leuk om als extraatje bij cadeau's te doen.
Het parfum van Roberto Cavalli is trouwens HEERLIJK! Ik moet heel snel aan meer testers komen of een hele leuke aanbieding tegenkomen in een parfumerie. I want it!


Ik vind het een leuke box. Met name het detoxdrankje vind ik erg spannend. Dit wil ik echt een keer testen. Ik zou zelf namelijk nooit detoxdrankjes kopen, dus dit is een mooie manier om het eens te testen. Met het testertje van Roberto Cavalli ben ik ook erg blij.

Weer een maand wachten op de volgende Truly Yours box, maar zoals jullie ook wel merken vliegen de weken en maanden voorbij, dus voor je het weet ben ik weer bij jullie met de november box.

Hebben jullie de Truly Yours box van oktober ontvangen? Zo ja, wie heeft het detoxdrankje al getest? Wat vonden jullie ervan? Laat het mij weten bij de comments!

Liefs,
Deborah1 opmerking: