20121231

❄ China Glaze Holiday Charms Mini Set ❄


Kerst mag dan wel voorbij zijn, maar vandaag is het Oud&Nieuw dus berg gllitters en feestelijke nagellak is zeker niet ongepast! Eigenlijk kom je tijdens ieder feestje wel weg met een bom glitters op je nagels. China Glaze kwam daarom met de Holiday Joy collectie met prachtige nagellak voor de feestdagen. Uit deze collectie kocht ik de Holiday Charms Mini Set.In de mini set zitten twee creamy lakjes en twee glitter lakjes. De kleuren vind ik vrij traditionele Kerst kleuren, groen en rood en ook nog eens glitters.
De kleuren uit de collectie zijn Merry Berry, Red Satin, Winter Holly en Glitter All The Way.Merry Berry is een roze/rode, bessenachtige creamy nagellak. Ik draag voor een volledige dekking 2 laagjes Merry Berry.Red Satin is een true red! Persoonlijk vind ik de lak meer een koude dan een warme ondertoon hebben. Voor een volledige dekking draag ik ook weer 2 laagjes nagellak.Winter Holly is forest groene nagellak met micro groene en gouden glitters. Ik weet niet waarom de kleur donkerder op mijn nagels lijkt dan in het flesje. Misschien komt het door de topcoat... Ik draag op deze foto 2 lagen, maar met 3 laagjes krijg je het mooiste dekkende effect.Glitter All The Way heeft een transparante basis met groene, rode, goude en paars/roze glitters van verschillende formaten. Op de foto draag ik 2 laagjes Glitter All The Way, maar voor een goede dekking is er zeker nog een laagje nodig. Deze lak zal als glitter topcoat denk ik nog mooier zijn dan als lak opzich.

China Glaze Holiday Charms Mini Set is onder andere te koop bij Nailpolishfashion.nl en kost €14,95 en bevat vier mini nagellakjes.

Liefs,
Deborah

Geen opmerkingen:

Een reactie posten