20121209

❄ LOVE | Favorites November 2012 ❄


In eerste instantie twijfelde ik of ik wel een Favorites post wilde plaatsen, maar toen ik er overna dacht had ik toch een aantal favorieten die ik met jullie wilde delen. Er zitten een aantal nieuwe producten tussen, maar ook een paar goede oude favorieten.
Als eerste producten voor de ogen. In de Glossybox van oktober zat een ELF wimperkruller. Sinds een aantal maanden gebruik ik een wimperkruller en dus was ik wel benieuwd naar deze. Hij bevalt mij erg goed. Door het handvat is hij fijn in het gebruik! De wimperkruller is met de prijs van €1 ook nog eens budgetproof.

Ook budgetproof is de Max gel eyeliner van Action. Voor slechts €1 krijg je een super zwarte gel eyeliner met een kwastje. De textuur van de eyeliner is zacht en hierdoor is de eyeliner goed aan te brengen. Dit is een echte aanrader!

Één van mijn favoriete oogschaduws is de Microshadow in Muffin van Make-Up Store. Het is een kleur die prachtig is als highlighter, maar ook als inner corner kleur of een all over lid kleur. Ik heb de kleur al anderhalf jaar en ben er super blij mee. Dat blijkt ook wel uit de flinke deuk in de oogschaduw.


Het Naked2 palette van Urban Decay, wie kent het niet?! Ik gebruik het palette al maanden en ik blijf het een geweldig palette vinden. Binnenkort komt er een review over, dus ik vertel nog niet teveel over het palette.

Na maanden heb ik de Lush Breath of Fresh Air vervangen! Ik wilde eens wat anders proberen als toner. Via Feelunique.com ontdekte ik Caudalíe's Cleansing Water. Hij droogt de huid niet uit, reinigt goed en ruikt prettig. Voor 100ml Cleansing Water betaal je €10,53. Niet echt goedkoop, maar je krijgt er een heel fijn product voor.


Dan nog een paar gezichtsproducten. Nog nooit eerder had ik het Catrice Allround Concealer palette geprobeerd en deze maand was het tijd voor verandering. Ik gebruik vooral graag de roze kleur om blauwe wallen te bedekken. Daar overheen gebruik ik altijd de lichtste kleur concealer uit het palette.

Voor het eerst kocht ik een MAC limited Edition product. Dit is de MAC Extradimension Skinfinish in Superb. Superb is een metallic goudroze poeder die zowel als highlighter en als oogschaduw te gebruiken is. Ondanks dat ik hem nog niet lang heb is Superb zeker een favoriet geworden.

Mijn laatste favoriet is de NYX powderblush in Peach. Eigenlijk vind ik het geen peach kleur, maar eerder een koelroze blush. Peach geeft een prachtige kleur op de wangen. Het is net alsof je altijd een heel klein beetje bloost.


Het is deze maand een mooie mix tussen budget en duurdere producten geworden. Ik ben erg benieuwd wat jullie favoriete cosmetica producten van de afgelopen maand zijn. Laat het mij weten bij de comments of reageer met de link naar jouw favorieten post!

Liefs,
Deborah

Geen opmerkingen:

Een reactie posten