20121211

❄ TAGS | The Holiday Tag! ❄

Bron foto: Tumblr

Tag time! Het is altijd leuk om tags te doen en vooral als het over de feestdagen gaat. De vragen zijn vertaald uit het Engels. De tag heb ik gevonden op het kanaal FleurDeVlog!

Wat is jouw favoriete holiday nagellak?
Als er maar glitters in zitten is het al snel een favoriet voor de feestdagen. Op het moment zou ik zeggen Essie Leading Lady en China Glaze Tinsel Town.

Wat is jouw favoriete Kerst film?
Daar kom ik met een mega cliché, Home Alone! Een favoriet kiezen blijft moeilijk, maar Home Alone is inmiddels wat mij betreft een klassieker. Ieder jaar kijk ik weer naar Home Alone.


Deel jouw favoriete winter accessoires!Ik denk dat sjaals mijn favoriete winter accessoires zijn. Ik heb ze in allerlei soorten, kleuren en maten! Handschoenen vind ik ook erg leuk en heel winters.

Beschrijf of laat jouw favoriete Kerst ornament zien.


Als er maar één Kerst wens uit mag komen dit jaar, wat zou dat dan zijn?
Als er maar één wens uit mag komen dit jaar dan ga ik voor de wens dat mijn familie en vrienden gezond het nieuwe jaar in gaan. Dit geldt vooral voor één persoon, maar ik daarover ga ik niet in detail.

Als je een celeb onder de mistletoe zou mogen zoenen, wie zou dat zijn?
Oewww nu moet ik een hele goede kiezen nietwaar? Ik vind het een lastige keuze. Stiekem ga ik er gewoon twee kiezen, een Nederlander en iemand uit het buitenland. Dan zou ik gaan voor Waylon en misschien Chace Crawford (van Gossip Girl).

Wat is jouw goede voornemen voor 2013?
Mijn goede voornemen is sparen om twee maanden in London te gaan wonen!! Een mega voornemen, want ik heb er een flinke smak geld voor nodig en op het moment heb ik mijn spending nog niet bepaald onder controle...

Wat houdt je op de been tijdens de "Holi-daze"?
De term "Holi-daze" begreep ik niet helemaal en ik heb de definitie op moeten zoeken:
"Term that defines the feelings of confusion and excitement people have between thanksgiving and christmas; the blur one feels after/during shopping for gifts in crowded retail stores with heavy holiday traffic"
Wat mij op de been houdt is het vooruitzicht naar twee weken kerstvakantie!!

Wat is jouw favoriete Kerst liedje?
Er zijn twee klassiekers waaruit ik gewoon niet kan kiezen en dat zijn Mariah Carey met All I Want For Christmas Is You en Wham met Last Christmas!


Hoe vier jij de feestdagen met jouw familie?
Standaard bij ons is het uitpakken van de cadeautjes op 1e kerstdag na het eten. Meestal gourmetten wij tijdens de kerst. Dan is één zus met mijn neefje er en mijn ouders en ik. Tijdens de kerstdagen ontbijten wij met het 'kerstontbijt'. Normaal gesproken ontbijten wij niet echt, dus met Kerst ontbijten is wel speciaal.

Laat een foto van jou als kind zien tijdens Kerst!
Stiekem een beetje bier proeven van papa! Hihi

Wat is jouw favoriete winter geurkaars?Vanille vind ik een heerlijke geur, maar ook kaarsen met kaneel vind ik erg lekker.
Wat is jouw favoriete snoep/snack tijdens de feestdagen?Ik drink graag warme chocolademelk tijdens de feetsdagen, maar ook chocoladekransjes met musket vulling vind ik heerlijk!
Wat is jouw elf naam (favoriete nagellak + naam eerste huisdier)?Dit vind ik wel een grappige vraag en ik moest er ook even over nadenken. Op het moment is Bahama Mama van Essie een favoriet en mijn eerste huisdier was mijn hond Kazan, dus dan is mijn Elf naam Bahama Mama Kazan!

Als je de tag wilt overnemen dan kan dat natuurlijk! Laat dan wel een comment met een link naar jouw blog achter als je hem hebt geplaatst. En vergeet natuurlijk niet meer te doen aan mijn Holiday Give Away!

Liefs,
Deborah

1 opmerking: