20121231

Persoonlijke Hoogtepunten 2012

Bron Tumblr

Hoewel de foto anders beweert ga ik zeker even terugkijken op 2012! Het was een raar, leuk en snel jaar. Het jaar ging zo snel voorbij dat ik het vreemd vind om er nu al op terug te kijken. Voor mijn gevoel is het jaar nog niet klaar, maar om middernacht is dat toch echt het geval.
Kijken jullie mee naar mijn 2012?


Foto van Ilgin Tufan

Het jaar begon goed! De reden? Ik begon het op vakantie in London! Samen met mijn beste vriendin en haar resident huisgenoten stonden we op de Embankment om 2012 in te luiden. Het was geweldig!
Sushi, Lots and lots of sushi werd er gegeten in 2012. Ik heb veel leuke etentjes met vrienden gehad in 2012. En leuke dingen doen met vrienden is al-tijd leuk.

Er stonden vele leuke uitjes op het programma in 2012! Zo ging ik naar het Vlaardings Uitfestival, Strandfestival Zand!, Duinrell, Efteling, GlamourSwitch Meeting en concerten van The Kik en The Deaf. 
Mijn leven stond in meerdere opzichten in het teken van theater in 2012. In Februari begon ik mijn stage in de Stadsgehoorzaal Vlaardingen. Zes maanden lang theater, I loved it! Naast dat ik in het theater werkte ben ik ook naar verschillende theatervoorstellingen geweest. Een aantal hoogtepunten zijn Ne Me Quitte Pas en Et Apr├Ęs van Isabelle Beernaert, Cirque Du Soleil, Guido Weijers, Waylon en Murth Mossel.
 
 
Met gay best friend Rob maakte ik in 2012 De Grote Rob en Deborah Show in school! Iedere maandag was het weer tijd om lekker gek te doen en goeie platen te draaien.Met mijn lieve vriendinnetje Sanne ging ik in juni een dagje naar Parijs! Met 30+ graden, shops in overvloed en heel veel plezier liepen wij door de Parijse straten. Het was super leuk en ik ben blij dat ik dat met Sanne heb kunnen doen.Mijn blog speelde natuurlijk ook een grote rol in 2012. Ik heb meer tijd dan ooit tevoren gestoken in Deborahschrijft. Met ongeveer om de dag een post en activiteiten op Facebook is mijn blog langzaam aan het groeien. Ik ben trots op mijn blog en zal er ook in het nieuwe jaar veel aandacht aan blijven geven.In 2012 ontdekte ik een aantal hele leuke series! Zo ben ik verslaafd geraakt aan Gossip Girl. Ik heb het allerlaatste seizoen nog niet gekeken, die bewaar ik nog heel eventjes.
Pretty Little Liars heb ik dit jaar voor het eerst gezien. OMG wat een geweldige serie en zo spannend.
Verder keek ik ook Go On met Matthew Perry en sinds een week kijk ik Once Upon A Time. Heerlijk tijdverdrijf!

Dit zijn mijn hoogtepunten van 2012, maar niet alles was een hoogtepunt. Helaas verloor ik dit jaar mijn lieve oma en daar wil ik ook nog even bij stil staan.
Het was een bijzonder jaar! En als ik erop terug kijk heb ik toch meer gedaan dan ik dacht! Hoe zag jullie jaar eruit? Laat het mij weten bij de comments!

Liefs,
Deborah

1 opmerking:

 1. Wat een leuk jaar zeg! Ik ga dit jaar ook naar Parijs :D

  Zullen we elkaar volgen?
  Ik volg je nu!

  Liefs,
  Vienna

  BeantwoordenVerwijderen