20121205

❄ This Month November 2012 ❄

Dames en heren het is nu al december! Where did the time go? Er is nog zoveel te doen voordat het Kerst is, dus tijd die voorbij vliegt is niet echt gunstig... Toch heb ik leuke dingen gedaan in november. Vandaag geef ik jullie een overzichtje van de afgelopen maand.
Erwtensoep! Mijn moeder maakt in de winter, oke officieel is het nog geen winter, altijd grote pannen erwtensoep. Heerlijk.
Met de donkere dagen vind ik het heerlijk om kaarsen te branden en van Yankee Candles de Wax Tarts te gebruiken. Er zijn talloze heerlijke geuren die je in een brander kan doen. Ik ben nu vooral dol op vanille geuren en specifiek om dit moment ben ik dol op Yankee Candle Red Velvet!

Eindelijk kocht ik mijn eigen spel Risk. Bij vrienden speelde ik het heel vaak, maar ik wilde het ook graag zelf hebben. Deze witte doos is er één uit de jaren negentig en vind ik persoonlijk fijn om mee te spelen. Op Marktplaats vond ik hem voor 22 euro inclusief verzendkosten.

Mijn verslaving van de maan was Pretty Little Liars! PLL is te leuk om niet te kijken en dan kan het dus ook zomaar voorkomen dat je 4 afleveringen achter elkaar kijkt... Oops. Inmiddels ben ik halverwege seizoen 3 en moet ik wachten tot begin januari. Can't wait!
De maand begon vol stress op school met de afronding van mijn minor Beurzen en Congressen. Gelukkig wel met een goed resultaat. Mijn individuele beursanalyse kreeg een 7,6 en het groeps beursplan een 8!

In de tweede week van november begon ik met mijn nieuwe minor Experience Management. Een beetje zweverig, maar wel interessant. Ik moest verplicht naar de Heineken Experience in Amsterdam en voor de opdarcht Feel The City liep ik 'blind' door de stad heen om de stad te beleven en te voelen... Laatst maakte we in duo's met onze passieve hand, voor mij is dat links, een droomhuis van papier. Het werd een Ecobunker!

Dit blok moet ik mij ook bezig houden met afstuderen. De opdracht heb ik eigenlijk al, maar ik heb de grootste moeite om mezelf te motiveren de aanvraag te doen bij de de examencommissie. Super slecht, dat weet ik. Misschien is het angst voor het afstuderen?
De nieuwe tunnel van Rotteram Centraal is eindelijk open!! Slecht nieuws voor mijn portemonnee, want met formules als Starbucks, I Am en Julia's zie ik mijn zuurverdiende geld zo in mijn mond verdwijnen. Nou ja, de spullen van I Am, een nieuwe formule met super leuke accessoires, verdwijnen uiteraard niet in mijn mond...

Overigens was de opening van Starbucks echt bizar. Het opende op een maandagochtend en ik wilde maandagmiddag koffie halen. Er stond een mega lange rij! Tja, zo graag wilde ik mijn koffie ook weer niet, dus ik haalde het de dag erna en stond slechts 10/15 minuten in de rij.
Eten ontbreekt nooit in mijn maandoverzichten. Afgelopen maand at ik lekker twee cupcakes bij Ten To Three Bakery, één van mijn favoriete plekjes in Rotterdam. Die dag kocht ik bij MAC van de Glamour Daze collectie de Skinfinish in Superb. It's so pretty! En het bleek één van de aller- allerlaatste van Nederland te zijn. Ik voelde mij erg speciaal. Het was ook totaaaaaal niet de reden natuurlijk dat ik Superb kocht.... Echt niet!

Ik besloot deze maand een nieuwe telefoon te kopen. Mijn zus kwam met de Alcatel One Touch aan en na 2 seconden wist ik dat ik hem ook wilde. Je hoort het goed, ook ik ben eindelijk 2.0 bezig met mijn touchscreen telefoon! Ik heb nu zelfs een Instagram account en dat is Debsd1989.

Na 2,5 maand bracht ik ook nog even een bezoekje aan de kapper om mijn haar te verven. Ze probeerde mij een hoop aan te smeren door te zeggen dat mijn haar eerst voorgepigmenteerd moest worden, maar daar trap ik niet in. Slechts €16,50 armer liep ik met een prachtige bijna mahoniebruine kleur de deur uit.Als laatste was ik wel 2 keer in de Stadsgehoorzaal op rij 1 te vinden. Eerst bij Guido Weijers' Oudejaarsconference en vervolgens met vriendinnetje Manon bij Waylon! Waylon blijft een geweldige, mooi, getalenteerde man. Ow en had ik al gezegd dat hij heeeeel mooi is? Eerste rij bij Waylon is heaven.

En dat was het denk ik alweer voor de maand november. Zo bij elkaar toch weer een lange post geworden, maar dat vind ik met persoonlijke posts altijd wel leuk. Hoe was jullie maand? Laat het mij weten bij de comments! Happy december everybody! ❄

Liefs,
Deborah

P.s. Hoe zouden jullie het vinden als ik voortaan twee keer in de maand een update plaats? Of houden jullie de This Month liever zoals hij nu is?

2 opmerkingen:

  1. Hop hop, aanvragen dat examen, anders zit je straks nog een jaar in de collegebanken!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Leuk artikel! Neem ook eens een kijkje op mijn blog!
    www.flavoursx.blogspot.nl

    x

    BeantwoordenVerwijderen