20130106

Just A Quick Hello!

Bron foto Tumblr

Ik wilde heel even van mijzelf laten horen! Wegens school heb ik het nu even heel erg druk. Ik ben op het moment mijn allerlaatste minor afronden om vervolgens eindelijk aan het afstuderen te beginnen.
Omdat ik niet echt vooruit heb geschreven heb ik nog even geen posts voor jullie op wat Nail Of The Days na. Hopelijk vinden jullie het niet heel erg en vergeven jullie het mij!

Komende week zal er nog een This Month december 2012 online komen met een overzicht van mijn laatste twee weken van december en ik hoop een goede voornemens post te schrijven. Die houden jullie hoe dan ook van mij tegoed want ik heb een aantal doelen/voornemens voor 2013.

Ben ik de enige die het op dit moment druk heeft of hebben jullie ook stress rondom school of werk? Laat het  mij weten bij de comments!

Liefs and see you soon,
Deborah

1 opmerking:

  1. Ik vergeef het je hoor! Ik zit in hetzelfde schuitje.. Volgende week 4 tentamens en de week erna 1 met 4 vakken.. Probeer overdag te leren en 's avonds wat ontspanning met bloggen. Succes iig!

    BeantwoordenVerwijderen