20130103

BEAUTY | On It's Way Januari 2013

Beautysets - Onitsway januari2013

Oops... Ik heb per ongeluk een paar hele leuke beautyproducten online besteld! Bij Boozyshop is er namelijk nog steeds korting op Butter London nagellak en aangezien ik vorige week een paar mooie had besteld wilde ik er graag nog één hebben.

Daarna ging ik nog wat surfen en kwam ik op de één of andere manier op Beautybay.com terecht en spotte daar een afgeprijsd Urban Decay Naked Basics palette! Voor slechts €22,20 moest ik hem wel bestellen. Ik las er namelijk goede reviews over. Ik keek nog wat verder en deed nog twee andere artikelen in mijn winkelmandje, Stila Smudge Pot in de populaire kleur Kitten en (off course) een Essie nagellak in Plumberry.

Hebben jullie de afgelopen tijd leuke spullen besteld online? Laat het mij weten bij de comments!

Liefs,
Deborah

2 opmerkingen:

  1. Oehh Butter London! Had in Amerika zo'n mooie lak gezien van dat merk, maar ik heb me super braaf ingehouden. Bleek het een US-only te zijn, dus kan er niet aankomen >_< Misschien die vriendin van me maar eens vragen ;)
    En ik wacht op wat jeugdboeken die ik via Marktplaats op de kop heb getikt en een H&M bestelling :) Ben benieuwd! Er zit een knalroze colbertje bij, lijkt me echt gaaf :D

    BeantwoordenVerwijderen