20130117

BEAUTY | Weg Met Droge Lippen!


Onze huidjes hebben behoorlijk te lijden onder dit winterse weer. Met temperaturen onder het vriespunt kunnen bijvoorbeeld onze lippen wel wat verzorging gebruiken. Door de jaren heen heb ik voor mijn droge lippen tientallen balsems getest. Mijn favorieten deel ik vandaag met jullie.Één van mijn nieuwe ontdekkingen zijn de Balmi lipbalsems. Deze eivormige balsems zijn geïnspireerd op de immens populaire EOS Balms (waar ik ook een exemplaar van heb). Echter zijn de EOS Balms niet in de Nederlandse winkels te verkrijgen, maar Balmi wel. Bij Douglas filialen zijn verschillende soorten Balmi lipbalsems te koop. Ik heb de strawberry en coconut versie.
Het zijn geen super vette balsems die je lippen toch lekker voeden.Carmex is één van die producten die zo fijn zijn, maar niet in Nederland verkrijgbaar zijn. Super jammer want Carmex is een uitkomst voor droge lippen! Deze lipbalm heeft een soort rijke wax substantie die mijn droge lippen goed verzorgt. Al jaren lang is Carmex één van de beste lipbalsems in de Verenigde Staten. Het schijnt de menthol te zijn die het genezingsproces van de lippen versnelt.
Na wat zoeken online kwam ik erachter dat er één Nederlandse webshop is die wel Carmex verkoopt voor een leuk prijsje!Wanneer ik echt extreem last heb van mijn lippen en er kloofjes ontstaan is er nog maar één product dat werkt. Elizabeth Arden Eight Hour Cream Lip Protectant is een holy grail product voor mij geworden. In de beauty industry wordt Eight Hour Cream al geadoreerd, maar de Lip Protectant net zo fijn. Het is een vettige balsem met een vrij medicinale geur, maar dat went vrij snel.
Etos en Kruidvat hebben af en toe de blikjes op voorraad. Hij is ook in stick vorm verkrijgbaar onder andere op de webshop van Ici Paris XL.

Naar welke lippenbalsems grijpen jullie in deze koude tijd? En wat is jouw holy grail? Laat het mij weten bij de comments!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten