20130217

LOVE | Planet Earth Phenomenon

Sinds een paar maanden volg ik op Facebook een pagina genaamd Planet Earth Phenomenon. Planet Earth Phenomenonm plaatst de mooiste foto's van over de hele wereld."Our planet,our Nature,our Home...
Even as humanity ventures farther and farther into the solar system, the focus on our planet is as sharp as ever."

Planet Earth Phenomenon maakt zelf geen foto's, maar verzamelt ze alleen. Ze vermelden altijd netjes de originele maker/eigenaar van de foto's. Ze noemen zichzelf een non-profit educatie pagina over natuur.
Er komen vaak geweldige mooie plaatjes voorbij. Ik vind het fijn dat ik Facebook naast berichten van mijn vrienden ook mooie foto's van Planet Earth Phenomenon langs zie komen. Ik kan er in ieder geval geen genoeg van krijgen!

Liefs,
Deborah

Geen opmerkingen:

Een reactie posten