20130204

REVIEW | Maybelline The Rocket Mascara


Maybelline komt wat mij betreft altijd met hele fijne mascara's. In het assortiment van Maybelline zitten favorieten zoals Illegal Lengths, Volum' Express The Colossal, Volum' Express One By One en ook The Falsies mascara. Sinds kort heeft Maybelline een nieuwe mascara aan de familie toegevoegd en wat is hij toch fijn!De stoere blauw met hot pink verpakking valt direct op in het schap. Maybelline belooft explosief volume door het gebruik van The Rocket. Het "supersonische" borsteltje zou zorgen voor perfecte separatie van de wimpers en indrukwekkend volume zonder klontjes.
Ik gebruik de mascara nu iets meer dan een maand, dus ik kan je precies vertellen wat ik ervan vind.Het borsteltje van The Rocket doet mij een beetje denken aan Max Factor's False Lash Effect mascara die ook een rubberen dikke borstel heeft. Gek genoeg ben ik niet zo dol op de False Lash Effect mascara, maar wel op The Rocket. De mascara separeert mijn wimpers goed en geeft zeker volume. Normaal gesproken moet ik altijd opletten bij het aanbrengen van mascara met dikke borstels dat ik niets 'mors' op mijn oogleden, maar ik heb daar bijna geen last van met The Rocket.The Rocket is op het moment één van mijn favoriete mascara's! Hij geeft volume en separeert, maar ziet er tegelijkertijd ook natuurlijk uit. Precies wat ik fijn vindt aan een mascara. Het enige nadeel is de prijs. Maybelline The Rocket mascara kost €14,49. Gelukkig zijn er wel geregeld goede acties waarbij je korting kunt krijgen op Maybelline mascara, dus daar kun je natuurlijk goed gebruik van maken en inslaan.

Maybelline The Rocket Volum' Express mascara is te koop bij onder andere Etos, Kruidvat en Trekpleister.
Let morgen op de site, want
ik ga één The Rocket mascara weggeven!

Liefs,
Deborah

Geen opmerkingen:

Een reactie posten