20130220

BEAUTY | Catrice Spring/Summer 2013


We gaan weer langzaam richting een nieuw seizoen, de lente! Dat betekent voor alle beauty liefhebbers had er weer nieuwe make-up producten en collecties in de winkels komen te liggen. Één van de collecties waar ik dan altijd naar uitkijk is die van Catrice. Het blijft een geweldig budget merk. Met name de nagellak vindt ik geweldig.

Ik heb laatst een aantal nieuwe producten van Catrice gekocht waar ik erg benieuwd naar was. Vandaag laat ik jullie zien welke producten dat zijn en laat ik swatches zien.Catrice heeft het grote succes van de Urban Decay Naked palettes gezien en komt nu met een eigen nude palette uit. Het Absolute Nude Eyeshadow Palette kost €4,99 en bevat zes neutrale oogschaduws. De kleuren variëren mooi van kleur. Er zijn twee lichte, twee medium en twee donkere kleuren. Persoonlijk vindt ik het niet te vergelijken met de Naked palettes (vooral qua pigmentatie zijn de Naked palettes fantastisch), maar voor de prijs is het een mooi palette waar je goede basic looks mee kunt maken.Over dit Catrice Absolute Eye Colour Quattro Eye Shadow palette (van €4,59) ben ik erg enthousiast. Het quattro palette heet Mud Spencer & Corall Hill en bevat drie neutrale kleuren en één frisse roze kleur. Erg leuk om een neutrale look een pop of color te geven. De pigmentatie is erg goed, vooral van de donkerste kleur. Door de goede pigmentatie is deze kleur goed te gebruiken als liner.Er zijn ook weer een paar nieuwe Absolute Eye Colour mono oogschaduws (€2,89) in het assortiment. Ik heb 630 Fancy A Coppa Tea? uitgekozen. Een mooie licht koper kleurige oogschaduw met veel shimmer. Het is een prachtige kleur voor op het bewegende ooglid.Dit vindt ik echt een heel leuk product. Het is een Waterproof Topcoat (€4,59) die iedere mascara waterproof maakt! Waarom heeft niemand dit eerder bedacht? Ik kende het in ieder geval nog niet.
Ik heb de topcoat slechts één keer gebruikt, maar ik vond het een beetje lastig om over al mijn wimpers te verdelen. Misschien is het een kwestie van oefenen.Uiteraard kon Catrice niet achterblijven op het gebied van BB creams! Ze komen als paddestoelen uit de grond geschoten en nu heeft Catrice een eigen budget BB cream. Catrice noemt het de BB Allround Foundation Multi-benefit Make up en kost €5,99. De BB is in vier kleuren te verkrijgen.
Ik heb de BB een paar dagen gedragen en ik vind het zeker niet tegenvallen. In de winter is de BB voor mij op sommige plekken in mijn gezicht (zoals mijn neus) iets te droog van substantie, maar met een dagcrème eronder is dat wel goed op te lossen. Ik heb de lichtste kleur gekocht en dat is een mooie kleur. Niet te oranje/geel en niet te roze. Catrice did a good job!

Het is alleen nog wachten op de nieuwe nagellak kleuren van Catrice. Bijna driekwart van de lakjes wordt vervangen. De rest kennen wij nog van dit of vorige assortimenten. Ik heb al een paar kleuren op mijn wishlist staan. Zodra ik deze binnen heb laat ik deze uiteraard aan jullie zien.

Hebben jullie producten uit het nieuwe assortiment van Catrice gekocht? Zo ja, wat heb je gekocht en bevallen de producten?

Liefs,
Deborah

2 opmerkingen:

  1. Ohh, die mono shadow is mooi zeg! Die kleur staat jou geloog ik ook erg goed :) En ik wacht ook nog op de nieuwe lakjes ;) Net bij Essence nog een paar nieuwe gescoord, maar nagellak kan er altijd nog wel bij ;)

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Wat een leuke dingen! Ik heb me ervan weten te weerhouden om naar de Kruidvat te gaan, maar het begint toch wel echt te kriebelen nu!

    http://www.anotherfashionlover.nl

    BeantwoordenVerwijderen