20130310

BEAUTY | Empties Februari 2013

Afgelopen maand heb ik een aantal producten opgemaakt en moet ik helaas ook afstand doen van een paar producten.De droogshampoo van Lee Stafford was de eerste droogshampoo die ik ooit probeerde, maar als ik eerlijk ben deed hij niets voor mijn haar. Af en toe probeerde ik hem te gebruiken zodat hij op zou gaan. Er zit nog steeds wat ik, maar ik doe er nu toch maar afstand van. Geen aanrader en ik zou hem zeker niet opnieuw kopen.

Van Rituals maakte ik de foaming showergel in Organic Rice milk&Cherry Blossom op. Ik ben gek op Rituals foaming showergels en daarom gebruik ik er tijdens het douchen altijd heel veel van. Deze showergel koop ik daarom maar niet teveel, want dan wordt het een hele dure aankoop. Een aanrader is het zeker.

Het 3 Minute Miracle Reconstructor van Aussie gebruikte ik altijd als conditioner. Ten eerste vind ik de geur heerlijk. Het doet mij denken aan roze kauwgom uit een tubetje van vroeger! Ten tweede (en als laatste) maakt het mijn haar heerlijk zacht en doorkambaar. Nu deze fles op is staat er alweer een nieuwe fles Aussie conditioner in de douche.Lancaster's Aquamilk heb ik tot de laatste druppel opgemaakt. Het is wel een fijne crème om te gebruiken, maar mijn ideale dagcrème heb ik nog steeds niet gevonden. Die zoektocht zet ik nog even door.

De BB cream van Garnier was de eerste BB die ik testte, maar deze vind ik eigenlijk ronduit ruk. Het substantie is veel te vloeibaar en ik heb ook het idee dat hij mijn droge plekjes benadrukt. Deze tube zit nog praktisch vol, maar hij ligt al een tijd in de la en ik gebruik hem niet. Weg ermee!De Seche Clear base is niet helemaal op, maar ik krijg het restje er met geen mogelijkheid meer uit. Het is een fijne basecoat, maar het is niet zo dat ik niet zonder kan. Nu gebruik ik een basecoat van OPI.

Bourjois' Touche Healthy Mix concealer pen heb ik helemaal opgemaakt. Dit vind ik één van de fijnste concealer pennen, dus ik heb alweer een nieuwe in gebruik.De drie bovenstaande mascara's zijn oud en uitgedroogd en gaan daarom weg. Alleen de Max Factor Lash Extention Effect mascara zou ik opnieuw kopen. De andere twee vond ik niet zo bijzonder.

Liefs,
Deborah

3 opmerkingen:

 1. Ik koop die Rituals douche dingen echt niet, volgens mij ben ik dan na 1x gebruiken verslaafd, en dan wordt het inderdaad een beetje duur ;) Mijn droogshampoo staat trouwens ook al eeuwen in de badkamer, gebruik hem vrijwel nooit... Misschien dat ik die ook maar eens weg moet gooien...

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Die BB cream probeer ik iedere keer opnieuw een kans te geven en iedere keer denk ik 'O ja, daarom gebruikte ik hem niet'.. Inderdaad veel te vloeibaar en ik heb ook het idee dat ie droge plekjes benadrukt. Misschien moet ik hem ook maar eens weggooien.. Heb je de gewone versie al weleens geprobeerd?

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. De gewone versie heb ik ook gebruikt, die is wel voor de droge huid maar nog steeds vond ik het resultaat niet erg mooi...

   Verwijderen