20130318

BEAUTY | Nail Of The Day ConfettisDe laatste tijd komen er steeds leukere nagelakken op de markt. Van Velvet Nails tot Liquid Sand lakken, je ziet het allemaal voorbij komen. Ook topcoats worden steeds leuker. Ik ben niet vies van een beetje glitter in een topcoat. Lóreal heeft nu een confetti topcoat in het assortiment opgenomen. Geen glitter, maar confetti dus.

Confettis heeft een transparante dunne basis met kleine witte en zwarte confetti en grote witte en zwarte confetti. De topcoat lakt heel erg fijn door het redelijk brede kwastje. Ik vind het ook fijn dat de topcoat een dunne basis heeft waardoor de topcoat wat cleaner aangebracht kan worden. Tijdens het lakken had ik totaal geen last van slechte verdeling van de confetti. Ik ben erg tevreden over deze topcoat!

Met Confettis kun je een beetje het effect van de nieuwe Deborah Lipmann lakjes creeëren (op een relatief goedkope manier). Ik vind het er heel erg leuk en vrolijk uitzien. Deze topcoat zal ik zeker vaker dragen in de Lente en Zomer!

Lóreal Topcoat Confettis kost €5,99 en is te koop bij onder andere Kruidvat en Etos.

Liefs,
Deborah

1 opmerking: