20130313

Catrice Nagellak Spring/Summer 2013


Twee weken geleden liet ik al een aantal nieuwe producten uit het assortiment van Catrice zien. Bij het nieuwe assortiment hoorde ook ook veel nieuwe kleuren nagellak. Bijna driekwart van de kleuren werd vervangen. Inmiddels heb ik een paar van de nieuwe nagellak kleuren weten te bemachtigen. Ik laat jullie vandaag zien welke kleuren dat zijn en wat ik ervan vindt.
Fushiarama is één van de nieuwe roze lakken van Catrice. De foto laat zeker niet de echte kleur van Fuchsiarama zien. Fuchsia is de lak ook zeker niet, eerder een licht frambozen roze.
Op de foto draag ik één laagje, maar om het volledig dekkend te krijgen zou een tweede laagje nodig zijn. Je ziet namelijk bij de tip nog net het witte randje door de lak heen.
Dit is Roberts Red Ford, een donkere rode nagellak. Het is geen true red, maar rood is het zeker. De kleur neigt een beetje naar het bordeaux toe. Op de foto draag ik één laagje Roberts Ref Ford. De lak is super goed gepigmenteerd en met één laagje ben je eigenlijk al good to go!
Vino Tinto stond hoog op mijn wishlist. Het is een hele donkere paarse lak met een heel kleine vleugje rood er doorheen. Als je de naam zou moeten geloven zou het een donker wijnrode kleur moeten zijn, maar daarvoor is Vino Tinto wel erg donker en bevat meer paars dan rood.
Op de foto draag ik wederom één laagje nagellak en in principe is Wino Tinto voldoende dekkend, maar als je goed kijkt zie je wel wat lichtere stukken. Voor een prefect dekkende lak zou ik een tweede laagje aanbrengen.
I'm Dynamite is een glitter topcoat met kleine en grote zilveren glitters. De lak heeft een transparante basis, maar deze vind ik wel aan de dikke kant. Ik vond het erg lastig om de topcoat aan te brengen. Op de foto draag ik twee lagen en het zag er met veel moeite pas zo uit. De glitters verdeelden niet fijn over de nagel en hierdoor moest ik veel te veel 'spelen' met de glitters. Zou je de lak als topcoat gebruiken dan zou je hierdoor wel de kleur onder de topcoat kunnen 'beschadigen'.
Persoonlijk vind ik I'm Dynamite geen aanrader.De nagellakken van Catrice blijf ik ieder seizoen leuk vinden en ook dit keer hebben ze prachtige kleuren uitgebracht. Het enige nadeel is dat de prijs van de nagellak weer is verhoogd. Zo kostte een Catrice nagellak vorig jaar rond deze tijd €2,49 nu betaal je al €2,99 per flesje. Het is nog steeds geen enorm bedrag voor een mooie lak, maar toch jammer dat de prijs zo fel omhoog is gegaan.

Volgens de verhalen zouden de kwastjes anders zijn bij de nieuwe kleuren, maar hier heb ik persoonlijk niet echt iets van gemerkt. De lakken zijn nog net zo fijn in gebruik als voorheen!

De nieuwe kleuren Catrice nagellak zijn nu te koop bij Kruidvat en Trekpleister filialen.

Liefs,
Deborah

2 opmerkingen:

  1. mooie kleurtjes. Ja ik vond het ook jammer dat de prijs omhoog was gegaan

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Ik heb er gister twee meegenomen en ik twijfelde over Vino Tinto. Heb er nu wel een beetje spijt van dat ik hem heb laten staan.. Goede dekking trouwens, sta ik wel van te kijken!

    BeantwoordenVerwijderen