20130328

ENTERTAINMENT | Song Of The Day Fall Out Boy - My Songs Know What You Did In The Dark

Fall Out Boy - My Songs Know What You Did In The Dark

Na jaren radiostilte rondom Fall Out Boy is de band dit jaar eindelijk terug met een nieuw album genaamd Save Rock And Roll. Toen ik de muziek van Fall Out Boy in 2003/2004 voor het eerst hoorde was ik verkocht. Destijds was ik dol op Rock muziek (nog steeds wel trouwens) en al snel was het één van mijn favoriete bands. Vanaf 2009 was het stil rondom de band. Inmiddels zijn de eerste twee singles van het nieuwe album uitgebracht, The Phoenix en My Songs Know What You Did In The Dark. Beide nummers vind ik heel erg gaaf, maar vooral My Songs Know What You Did In The Dark (hoe lang kun je een song titel maken...) vind ik geweldig. Als je een Fall Out Boy en Rock liefhebber bent denk ik dat je heel blij met deze song zal zijn!


Liefs,
Deborah

Geen opmerkingen:

Een reactie posten