20130311

ENTERTAINMENT | Song Of The Day One Direction - One Way Or Another (Teenage Kicks)

One Direction - One Way Or Another
            (Teenage Kicks)


Nooit had ik verwacht dat dit moment zou aanbreken.... Een One Direction song in mijn Song Of The Day! Nou had ik niets tegen One Direction, stiekem vond ik sommige liedjes wel erg leuk, maar het voelde gek om een band leuk te vinden waarvan de bandleden allemaal jonger zijn dan ik. Echter toen ik One Way Or Another (Teenage Kicks) hoorde was ik om. Dit nummer is gemaakt voor het Britse Comic Relief, een organisatie dat zich inzet tegen armoede op de wereld. Red Nose Day is ook een initiatief van Comic Relief. One Direction heeft dit nummer opgenomen en zelf de clip gemaakt. Het geld dat zij hebben bespaard door zelf de clip te maken geven zij aan Comic Relief.

Any Hoe, ik vind het een lekker nummer. En ik kwam erachter dat ik die Louis wel erg cute vind... hahaha Enjoy girls!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten