20130308

BEAUTY | Truly Yours Box Februari 2013In de winter heeft onze huid een hoop te verduren door de kou. Truly Yours helpt ons met een skincare box zodat we mooie verzorgende en hydraterende smeersels kunnen proberen.Het eerste wat mij opvalt is dat het een lekkere volle box is! Ondanks dat het allemaal skincare is ziet het er op het eerste gezicht zeer gevarieert uit.In de box zitten die kleine producten. Als eerste een tester van de Gamila Secret Face Oil die het gezicht hydrateert en verzorgt. Het is ook nog eens geschikt voor ieder huidtype! Yay!
Van Lancaster ontving ik een Infinite Bronze Face Bronzer. Deze kun je mixen met een dagcrème voor een tintje of als luchtige en lichte foundation.
Ook zat er een sachet van de EOS Shave Cream in de geur pomegranate raspberry in de box. De shave cream is parabeenvrij, maar bevat wel sheaboter, vitamine C en E.Voor het verzorgen van het gezicht zit er een ROC Multi Correction 5 in 1 Anti-Age Moisturiser day+night crème in de Truly Yours box. Naast dat het helpt tegen huidveroudering helpt het ook tegen pigmentvlekken, een doffe teint, huidverslapping en droogte.
Onze handen kunnen ook wel wat verzorging gebruiken in de winter en daarom ontving ik een Protecting Handcream. De merk Mádara komt uit letland en is eco-gecertificeerd. Ik zeg, toppertje!


Als laatste een heerlijke bodybutter die oprecht naar groene appeltjes ruikt van het merk Greenland. Greenland is een Nederlands merk in opkomst! De bodybutter is superzacht en bevat cacao- en sheaboter.Een perfecte box voor de verzorging van onze tere huidjes in de winter. Ondanks dat de afgelopen dagen heerlijk waren ziet het ernaar uit dat we deze producten toch weer goed kunnen gebruiken.

Liefs,
Deborah

Geen opmerkingen:

Een reactie posten