20130411

A Personal Note


In plaats van een artikel vandaag even een persoonlijk bericht. Vorige week kreeg ik slecht nieuws te horen over mijn tante. Het heeft met een hele vervelende ziekte te maken en het ziet er heel erg slecht uit op het moment. Jullie begrijpen vast dat het mij iets meer bezighoudt dan Deborahschrijft, dus ik hoop dat jullie het niet erg vinden dat er even wat minder artikelen online komen.
Ik hoop zaterdag weer een artikel voor jullie online te kunnen zetten.

Terwijl jullie dit lezen ben ik in Düsseldorf voor twee daagjes shoppen en sightseeing. Met al het gedoe rondom het afstuderen en het slechte nieuws over mijn tante ben ik hier heel erg aan toe.

Liefs,
Deborah

3 opmerkingen:

  1. Sterkte Deborah en doe lekker rustig aan!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Rustig aan ermee..,bloggen komt wel weer.
    Veel sterkte voor jou en je familie! <3

    BeantwoordenVerwijderen