20130426

GIVE AWAY | Moustache Necklace


Tegenwoordig zijn snorren "in"! Op sjaals, shirts en als accessoire komen snorren voorbij. Ook ik ben gevallen voor de grote zwarte moustache. Ik kan mij zo voorstellen dat een aantal van jullie gek zijn op de snorrentrend. Als leuke give-away en als klein bedankje voor jullie geduld (aangezien er minder blogs online zijn geweest de laatste tijd) heb ik een leuke ketting met snor!                             Het is een korte ketting zoals je kunt zien! Ik heb hem zelf ook. Hij is zo cute!

Wat moet je doen om de moustache necklace te winnen?
1. Volg mijn blog via Bloglovin' en Facebook,
2. Laat een comment bij deze post achter waarin je vertelt wat jouw favoriete accessoire op het moment is.
Zorg dat je een e-mailadres invult bij je comment zodat ik contact op kan nemen mocht je de ketting winnen.

Je kunt meedoen aan de give away tot zondag 5 mei 2013 23:59 uur. Vervolgens kies ik random een winnares die ik op vrijdag 10 mei 2013 bekend zal maken en zal dan uiteraard contact opnemen met de winnares.

Doe vooral mee en veel succes!

Liefs,
Deborah

3 opmerkingen:

 1. Leuk! Ik wil al een tijdje zo'n ketting, maar het komt er maar nooit van, dus ik doe mee :)
  Ik volg je natuurlijk op Bloglovin' en Facebook.
  En uhm, mijn favoriete accessoire... Ik draag het meest kettingen. Degene met het vogelkooitje en de vogel er in is toch wel favoriet :)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Leuke actie! Ik doe dan ook zeker mee. Wat ik momenteel het meest gebruik als 'accessoire' is mijn spiegelreflex. Ik neem hem overal mee naartoe. Is natuurlijk niet echt een accessoire, maar 'draag' hem wel.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Mijn favoriete accessoire: verenoorbel.

  sepia@home.nl

  BeantwoordenVerwijderen