20130427

LIJSTJES | Things I Probably Shouldn't Do... #1


- Mijn (oog)make-up laten zitten wanneer de volgende ochtend om kwart voor vijf de wekker gaat en
  ik tot tien/elf uur werk. Soms ben ik echt te lui om zo vroeg mijn make-up te doen...

- De pil doorslikken. Ik heb gewoon niet iedere maand zin in That time of the month.


- Peuteren aan haakjes aan mijn nagels, daar komt alleen maar meer ellende van Deborah...

- Werken met nagellak op. Ik werk hygiƫnisch met handschoenen aan, maar die weken de nagellak
  van mijn nagels. Ugly!

- Drie dagen in de week frikandelbroodjes eten. Er zijn namelijk veel gezondere lunch opties.

- Na twaalven pas beginnen met bloggen. Dat betekend gegarandeerd minder slaap aangezien
  bloggen, mits ik in the mood ben, snel uren kan duren.

- Uitstellen. Van uitstel komt afstel zegt men weleens, nou men heeft gelijk... helaas.

- Shoppen. Ik geloof dat er zo'n groot gat in mijn hand is gekomen dat ik praktisch geen hand meer heb. Ik heb nu namelijk echt nog hetzelfde uitgavenpatroon van toen ik per maand zestien uur meer werkte... En ik mezelf maar afvragen waarom dat sparen toch niet lukt.

- Zoveel aan mijzelf twijfelen. Ik ben echt een twijfelkont en best onzeker over mijzelf. Kan ik het wel? Doe ik het wel goed? Ben ik net zo goed als een ander? Stop er eens mee!

- Op internet naar leuke, mooie en heerlijke vakanties zoeken. Ten eerste waar moet ik het geld vandaan halen (owja, minder shoppen) en ten tweede met wie zou ik moeten gaan? Ik heb geen vriend en al mijn vrienden zijn druk bezette mensen. Oh well, a girl can dream, can't she?

Liefs,
Deborah

1 opmerking: