20130429

BEAUTY | Truly Yours Box April 2013


Laatst werd de april box van Truly Yours door de postbode langsgebracht. Op het eerste gezicht leek het een box te zijn die in het teken van de kroning staat. Toen ik het kaartje bij de box las bleek dat niet waar te zijn. Al kun je wel de oranje wikkel uitknippen en als kroon gebruiken.
Een box met allerlei producten die je voor, tijdens en na het zonnen kunt gebruiken! Nu zou het weer best wat meer mee mogen werken, want dit soort producten moeten getest worden natuurlijk.
Kijken jullie mee naar de producten?Van Lancaster zitten er twee samples in de box. De grootste sample is de Sun Sport Dry Touch Gel Radiant Tan SPF20, een gel die ons tegen UV A, UV B en infraroodstralingen beschermt. Een fijn pluspuntje is dat deze zonnebescherming ook nog eens gelijkmatige bruining stimuleert!
Als extra in de box kreeg ik de Lancaster Tan Preparer Sun Preparing Hydrating Serum. Dit serum zou de melanineproductie moeten stimuleren. De melanineproductie zorgt voor de kleur van je huid. Het zou je tan moeten verbeteren! Willen we dat niet allemaal?

Ook een kleine sample ontving ik van Kiehl's. Het is de Powerful-strength Line Reducing Concentrate, een krachtig vitamine C concentraat huidveroudering en is vochtinbrengend. Prima voor de verzorging van de huid dus!Het merk Avène klinkt mijn zeer bekend, maar had nog nooit een product gebruikt. In de box zitten twee producten om te proberen. Als eerste de Thermal Springwater spray oftewel een bronwaterspray. Dit water vermindert roodheid van de huid, verkoelt en verzacht kleine huidirritaties.
Ik heb weleens de waterspray van Evian gebruikt en dat was erg fijn. Zo te horen heeft deze spray nog extraatjes voor de verzorging van de huid. Klinkt als een toppertje.
Ben je na een dagje zonnen toch iets te bruin rood geworden dan is de Aftersun Repair Lotion een aanrader. Ook hier zit thermaal bronwater in en zou de huid kalmeren, verkoelen en verzorgen. Dit product zal deze zomer zeker van pas gaan komen.

Als laatste een product waar heel veel meiden denk ik heel erg blij mee zijn, de Morocconoil Treatment Light! In de allereerste Truly Yours box ontving ik de originele Morocconoil sample al en dit keer de Light versie. Deze is er speciaal voor meiden met fijn haar!Ondanks dat het voornamelijk sample producten zijn vind ik de inhoud van de april box erg fijn! Het zijn bijzondere merken en producten die het proberen zeker waard zijn. Vooral met de Eau Thermale Avène producten ben ik erg blij en ga ik tijdens en na de eerste keren in de zon zeker testen.

Liefs,
Deborah

Geen opmerkingen:

Een reactie posten