20130403

Truly Yours Grazia Box Maart 2013De nieuwe Truly Yours box van de maand maart is een speciale box die is gemaakt in samenwerking met fashion magazine Grazia. Al eerder in november vorig jaar maakte Truly Yours een speciale box samen met Elle. Ik ben benieuwd welke box ik leuker vindt.Omdat het maart is en de box net voor Pasen binnen was heeft iedereen een knal gele box ontvangen. Net als bij de Elle editie van de Truly Yours box krijg je ook bij de Grazia box een magazine meegeleverd. De inhoud van de box ziet er op het eerste oog goed en vol uit. Laten we eens goed kijken wat er in de box zit.Van Vicky zaten er wel twee samples van 3ml van de Normaderm anti-imperfection hydrating care in de box. Het bleek wat anders te zijn dan op het beschrijvingskaartje stond (erg jammer, want het product uit de beschrijving leek mij echt top).

Van het nieuwe parfum van Roberto Cavalli genaamd Just Cavalli zit er een tester in de box. Ik had het parfum al eerder geroken en het is niet helemaal mijn ding. Het parfum bevat neroli en Polynesische tiaré-bloem.Een fashion box is niet compleet zonder een mooie nagellak. Van Mavala heb ik de kleur Daring Pink ontvangen. Deze fullsize nagellak kost €4,99 en is onder andere te koop bij Douglas.

Van het voor mij onbekende merk Apivita, een Grieks apothekersmerk, ontving ik een Body Tonic Toning Bath&Showergel. In de douchegel zit opwekkend bergamot, verzorgende olijfoliextracten, schuimend zeepkruid en antibacteriële propolis.Na een dag lang make-up dragen moet het er 's avonds ook weer allemaal af. Met de milde reinigingslotion van Dr. van der Hoog Purity 2-fasen oog- en lipreinigingslotion komt de make-up moeiteloos van je gezicht af. Deze fullsize reinigingslotion kost €7,63 voor 150ml.

Als laatste product zit er (voor de verandering) een Toni&Guy product in de box. Het is de Extreme Hold Hairspray in travelsize. Altijd handig voor op vakantie!De Grazia box is een mooie, volle en gevarieërde box. Als ik hem vergelijk met de Elle Truly Yours box is de Grazia box voller, maar bevat het voor mijn gevoel minder luxe producten, want er verscheen al eerder Dr. van der Hoog, Toni&Guy en Mavala producten in beautyboxen. In de Grazia box zaten wel twee fullsize producten en twee extraatjes.

Hebben jullie een Truly Yours box ontvangen deze maand? Laat mij dan weten wat je ervan vond bij de comments onder dit bericht!
Liefs,
Deborah

Geen opmerkingen:

Een reactie posten