20130506

BEAUTY | Empties Mei 2013


De laatste empties post plaatste ik op 10 maart, dus het is inmiddels wel weer tijd geworden voor een nieuwe empties. Ik moet zeggen dat ik de hoeveelheid producten dit keer heel erg mee vind vallen. Kijken jullie mee?Allereerst de opgemaakte make-up van de afgelopen tijd. Van Essence maakte ik de nagelriemolie op. Heel fijn spul voor de nagelriemen. Na gebruik merk ik altijd duidelijk verschil. Ik heb al een nieuwe in huis. Aanrader dus.

Er zijn twee mascara's opgegaan, de Maybelline Illegal Length mascara en de Max Factor Xperience Volumising mascara. De Illegal Length mascara vond ik wel fijn en geeft zeker meer lengte aan mijn korte winpers. Ik vond de Xperience mascara opzich wel fijn, maar niet zo fijn dat ik niet zonder zou kunnen.
Van Catrice heb ik twee Eye Liner pennen die op zijn (aka uitgedroogd). Ze brachten erg fijn aan, maar zijn zeker niet waterproof helaas.

De EOS balm is niet op, maar begon vreemd te ruiken. Weg ermee dus!Ik deed er heel zuinig mee en nu is hij eindelijk op, het is de Cleansing Water van Caudalié. Ge-wel-dig spul en als jullie mijn Düsseldorf shoplog hebben gezien weten jullie dat ik er een voorraadje van heb.

Er gingen ook wat random producten op zoals een deodorant van Garnier, Elnette haarlak van Lóreal, The Body Shop douchegel en een grote fles Garnier Bodyrepair bodylotion die ik gek genoeg grotendeels gebruik om mijn voeten te moisturizen.
Ook maakte ik weer een verpakking van mijn favoriete make-up reinigingsdoekjes van Primark op.

Liefs,
Deborah

1 opmerking:

  1. Je hebt nog vrij veel opgemaakt haha, ik misschien 1 à 2 dingen deze maand :D

    BeantwoordenVerwijderen