20130503

BEAUTY | Nail Of The Day Kingsland Road

                                                                        Foto's met en zonder zonlicht


Dat Barry M mooie nagellak verkocht, daarvan was ik al op de hoogte. Ook was ik op de hoogte van hun versie van de OPI Liquid Sand, de Textured Nail Effect lakken.
Op The Make Up Spot kwam ik deze lakjes tegen en besloot een aantal kleuren te bestellen. Kingsland Road leek mij direct heel mooi. Deze pastel peachy pink kleur geeft direct een Lente gevoel.

Soms kunnen dit soort lichte en bijna neutrale kleuren een beetje saai zijn, maar door het 'zand' in de lak geeft het letterlijk een extra dimensie. De lak is gelijk interessant en extra mooi op de nagels.

Wel moet ik nog even aan dat 'zand' op de nagels wennen hoor! De kwaliteit van de lak is trouwens top. Hij overleefde al een dagje werken met plastiv handschoenen aan en dat is echt een unicum. Kingsland Road droogde snel op en ik heb twee laagjes aangebracht voor een dekkend resultaat.


Liefs,
Deborah

1 opmerking: