20130510

THIS MONTH | April 2013

Wat ben ik er toch slecht in om op tijd mijn This Month artikelen te plaatsen! Ik heb meestal veel foto's die ik dan moet uitzoeken en er een leuk verhaal bij moet schrijven dat ik het net te lang uitstel... Volgens mij weten jullie inmiddels niet beter.
April vloog in ieder geval weer voorbij en ik schrik er iedere keer van hoe snel de tijd gaat. Een beetje eng is het ook wel. In april heb ik toch wel een paar leuke dingen gedaan en hieronder kun je het allemaal zien.Op tweede paasdag haalde ik met mijn vader laminaat bij Ikea. Tegen een tripje naar Ikea zeg ik nooit nee, dus ik vond het niet zo erg om hem te helpen. Voor mijzelf haalde ik een paar geurkaarsen.
Food! Ik hou nu eenmaal van eten en dus deel ik het met jullie. Bij Starbucks kreeg ik een hele vrolijke beker koffie mee, Joy! Sinds kort zit er op Zuidplein (en nu ook in het Alexandrium) een Cinnabon winkel. Ik moest natuurlijk een cinnabun uitproberen, dat begrijpen jullie vast wel.
Na mijn werk ga ik soms in het winkelcentrum bij Hema of La Place ontbijten. Lekker en heel goedkoop, daar houd ik van.
Randomness! Ik moest weer een bezoekje aan de kapper brengen. Tijd om te verven en knippen. Hema wordt hip. Ik kwam de papieren rietjes en thermoflessen tegen. Op Instagram en Facebook plaatste ik een foto voordat ik in bad ging. Er was veel te zeggen over mijn Bobble waterfles! Blijkbaar leek het op iets anders?! Dirty minds..

Candy Crush Saga is echt een verslaving. Regelmatig heb ik frustratie momenten en soms ben ik in staat mijn tablet of telefoon gewoon weg te gooien.


    


Aan het begin van de maand was ik twee dagen in Düsseldorf. Hierover maakte ik een fotoverslag en een shoplog over mijn geshopte spullen. Er komt ook nog een hotspots post over Düsseldorf online.

Nog een leuk verhaal wat ik wil delen. Op de terugreis naar Nederland wilde Danique en ik nog een kopje koffie drinken op het station. Ik bestelde mijn koffie, die werd gemaakt en ik wilde pinnen. Bleek dat het niet mogelijk was om te pinnen. Geen koffie dus voor mij, want ik en Danique hadden geen kleingeld meer. We zochten een tafeltje op waar Danique haar koffie kon drinken. Na een minuutje komt er een onbekende vrouw naar mijn toe met de kop koffie die ik niet af kon rekenen. We begrepen niet zo goed wat ze kwam doen. Wat bleek? Zij had de koffie voor mijn gekocht zodat ik hem alsnog op kon drinken!! Hoe LIEF is dat?! Ik heb haar heel erg bedankt en vervolgens genoten van dat kopje koffie.Het was een hele klus, maar binnen een week hebben mijn vader en ik de hele tussen- en bovenverdieping voorzien van laminaat. Alle spullen moesten verplaatst worden, laminaat leggen en daarna moesten alle spullen ook weer terug! Wat een werk, maar het resultaat is top!Geen goede maand voor de hondjes... Joepy is opeens echt oud aan het worden. Hij loopt moeilijk, laat zijn ontlasting vaker lopen en hij heeft op zijn koppie ergens last van waardoor hij blijft krabben. Nu zit hij onder de wondjes en korsten. Ook is zijn gehoor en zicht verslechterd. Misschien moeten we de knoop doorhakken en hem in laten slapen, want het is echt heel zielig hoe hij er nu bij loopt. Hij is namelijk al 15 jaar oud, dus veel ouder zal hij waarschijnlijk niet meer worden. :(

Suus die werd door één van de buurhonden gebeten in haar nek. Gelukkig niets ernstigs, maar ik schrok er wel even van!In april ontdekte ik The MakeUp Spot! Wat een fijne webshop zeg. Vorige week kwam er een shoplog online met producten van TMUS.

Eindelijk kwam de zon tevoorschijn. Tijd voor een zonnebril! Deze kocht ik bij Primark voor slechts €3!
Tijd maken voor vrienden vind ik erg belangrijk. Ik ging uit eten met Rob bij Sumo voor een dosis sushi. Ik ben echt dol op sushi, hoe heb ik ooit zonder gekunt?!
Met Danique en Roger dronk ik wijntjes en de avond daarna waren we bij een andere vriend. We luisterden muziek, speelde spelletjes en namen (ietsje pietsje teveel) shotjes. Je begrijpt dat de volgende dag voor mij minder leuk was.De laatste twee dagen van april stonden natuurlijk in het teken van de abdicatie van (nu Prinses) Beatrix en de inhuldiging van Koning Willem-Alexander op de voorlopig laatste Koninginnedag. Het is vreemd om nu een Koning te hebben, maarik denk dat hij het fantastisch zal doen. Ik vind Willem-Alexander en Maxima echt leuk en ik denk dat ze het heel goed zullen gaan doen. Het is een heel modern paar en ik denk dat Nederland wel een frisse wind kan gebruiken.

Op Koninginnedag stond ik zoals de afgelopen jaren spullen te verkopen op de vrijmarkt. Het was vreselijk koud en er waren door de inhuldiging veel minder mensen op straat. Toch wist ik voor €120 aan spullen te verkopen!

Liefs,
Deborah

Geen opmerkingen:

Een reactie posten