20130622

THIS MONTH | Mei 2013


Beter laat dan nooit zullen we maar zeggen. De laatste weken zijn erg hectisch en stressvol geweest, maar gelukkig waren er ook nog leuke momenten. Van de maand mei laat ik jullie een paar leuke foto's zien. Ik hoop dat jullie deze positieve post zullen waarderen :D.First day of may! Op het La Place terras met Danique.Mijn testimonial over Van der Laan en Woe in de brochure van de Stadsgehoorzaal Vlaardingen!
Foodies! Ontbijt bij La Place met Danique, zelf pizza maken met Danique, Frappuccino time en een kopje koffie drinken met Rob bij het nieuwe DE café bij Rotterdam Centraal.


Op 19 mei, eerste pinksterdag, was ik jarig!! Ik werd 24 jaar. Omdat ik één dag na mijn vader jarig ben vieren wij het altijd samen. Dat deden we dus op 18 mei. Van mijn ouders kreeg ik het fantastische Michael Kors horloge!! Deze hadden we weken daarvoor al bij de Bijenkorf met MEGA korting. Ben er echt verliefd op.

Voor dinsdag 21 mei had ik een etentje gepland bij Sumo met mijn vrienden. Zoals jullie weten kwam mijn moeder de 20ste in het ziekenhuis te liggen met een hartinfarct. Toch besloot ik naar het etentje te gaan, want verdrietig thuis zitten vond ik geen optie. Uiteindelijk heb ik het echt heel leuk gehad met mijn vrienden en ben erg verwend met fijne cadeautjes.

Later die week besloten mijn beste vriendin en ik een dagje naar Antwerpen te gaan. Ik moest er echt even tussenuit. We hebben heerlijk geshopt (oké, vooral ik heb geshopt..), wafels gegeten, koffie gedronken en lekker gekletst. Dit soort dagen koester ik zeer en ze doen mij altijd veel goed.
Naar het theater gaan is één van mijn favoriete bezigheden. Ik ging in mei naar Javier Guzman en naar de TV opname van Murth Mossel's voorstelling Gunstige Ligging t.o.v. de Wereld. Murth is zo'n oprechte man en ik ga altijd met plezier naar zijn voorstellingen. We maken altijd even een praatje (ik heb in het verleden met hem gewerkt in Theater Zuidplein).
Ook ging ik naar The Great Gatsby. Ik was niet echt onder de indruk van het verhaal, maar het is super mooi in elkaar gezet en ik ben dol op de muziek!

Liefs,
Deborah

P.s. Bedankt trouwens voor jullie steun de afgelopen tijd <3

Geen opmerkingen:

Een reactie posten