20130628

BEAUTY | Truly Yours Box Juni 2013


Gisteren ontvangen en nu al te zien op mijn blog, de juni editie van de Truly Yours box! Het zou al zomer moeten zijn, maar daar merken wij voorlopig nog helemaal niets van qua weer. Met de nieuwe Truly Yours Box haal je het zonnetje in huis. Nieuwsgierig? Lees dan verder.
Op het eerste gezicht wordt ik heel erg vrolijk van de zes producten die ik zie ik de box. Ik zal de producten eventjes langs gaan.Het eerste product wat ik uit de box haalde was de ROC Retin-ox Correxion dagcrème. Beetje jammer dat deze crème een anti rimpel crème is. Met mijn 24 lentes jong denk ik dat ik hem nog niet kan gebruiken, maar wellicht kan ik iemand anders er blij mee maken.

Een vergelijkbaar product van Lancaster ontving ik vorig jaar in een box. Deze maand is dit het extraatje in de box. Lancaster Sun for kids Comfort Cream wet skin application for the face and body, zo heet deze kleine sample zonnebrandcrème voor kinderen in SPF50. Nu heb ik geen kinderen, maar wat goed is voor een kinder huid zal ook vast wel werken voor mij. Een SPF50 voor het gezicht is op zonnige dagen zeker geen overbodige luxe.Het enige product wat ik liever niet in de box had gezien is het Visign Eyepencil. Ik draag bijna geen oogpotlood meer en als ik het draag dan heb ik er nog genoeg liggen die maar al te graag gebruikt worden.

Maskers zijn nooit mis. Dit masker van Dr. Van Der Hoog zorgt binnen drie minuten voor een grondige reiniging van de huid. Ik gebruik de maskers van Dr. Van Der Hoog graag, dus deze voeg ik toe tot mijn stash.Van de twee bovenstaande samples van het merk Macadamia werd ik heel erg blij! Ik heb op Youtube al zoveel gehoord over dit merk dat ik het zelf heel graag wilde proberen. Sinds een paar maanden gebruik ik iedere keer na het wassen van mijn haar een olie, dus de Healing Oil Treatment ga ik zeker testen.
Mijn lange haar heeft goede verzorging nodig. Ik probeer iedere week een haarmasker te gebruiken. Ik heb al heel veel goeds over het Deep Repair Masque gehoord en gelezen, dus ook deze sample ga ik zeker testen!Een fijne juni box, you go Truly Yours! Zeer tevreden met de Macadamia producten die ik op vakantie ga testen. Can't wait till next month!

Liefs,
Deborah

Geen opmerkingen:

Een reactie posten