20130731

LIJSTJES | Things I Don't Like... #1


- Wachten. Ik heb absoluut geen geduld om ergens op te wachten. Als ik iets wil, dan liever gisteren dan morgen. Of het nu om iets leuks of minder leuks gaat, wachten is verschrikkelijk.

- Nadat mijn beide ouders binnen 2 maanden in het ziekenhuis hebben gelegen heb ik echt een hekel aan ziekenhuizen. Ze zijn alleen nog leuk als er baby's worden geboren.

- Waarom moet alles in Nederland zo duur zijn?! Na mijn tripjes naar Londen en Berlijn is het mij heel erg opgevallen dat Nederland super duur is. Taxi's, eten, kleding en beautyspullen... Hier is het extreem duur en vaak in het buitenland niet echt! Jammer hoor...

- Dat het op vakantie zo warm is dat je bij iedere meter die je loopt een liter zweet verliest. Het is fijn als het mooi weer is, maar met een bijna onuitstaanbare hitte ben ik niet heel erg productief.

- Nagels die afbreken, dat is echt niet leuk. Door mijn werk is het voor mij soms onmogelijk om mijn lange nagels mooi lang te houden en krijgen. Als ze dan bijvoorbeeld na de vakantie lang zijn hoef ik maar één keer te werken en ze breken weer af.

- Komkommertijd. Ik ben echt iemand die thuis altijd de televisie aan heeft staan. De zomer vind ik dan ook echt verschrikkelijk. Programma's die tot in den treuren worden herhaald... Why people, why!

- Haar verven vind ik echt niet leuk. Begrijp me niet verkeerd, ik verf al tien jaar mijn haar en ik ben blij als mijn haar weer mooi van kleur is, maar ik had liever van nature een mooie haarkleur gehad. Scheelt een hoop tijd en geld!

- Twaalf uur durende busreizen. Ja het scheelt een hoop geld in vergelijking met sommige vliegreizen, maar man wat krijg ik last van mijn rug, nek en benen in de bus zeg. Deze zomer ben ik zowel naar Londen als naar Berlijn met de bus gegaan. Ik was echt gebroken toen ik op mijn bestemmigen aankwam...

- Terugkomen van vakantie en realiseren dat je weer maaaaaaaanden moet wachten totdat er weer een nieuwe reis op de agenda staat. Waar is die knop om vooruit te spoelen?!

Liefs,
Deborah

1 opmerking:

  1. Ik herken hier echt veel dingen! Vooral dat Nederland zo duur is :o echt belachelijk.

    BeantwoordenVerwijderen