20130727

TAGS | I ♥ Drugstore Makeup Tag

Ik weet heel eerlijk gezegd niet meer waar ik deze tag vandaan heb, maar het leek mij wel erg leuk om te doen. Ik heb al een tijdje geen tag meer gedaan. Vandaag doe ik de I ♥ Drugstore Makeup tag!1. Wat is jouw favoriete drogisterij make-up merk?
Ik heb hier wel even goed over na moeten denken... Als ik kijk naar het merk waar ik de meeste producten van in mijn stash heb zitten dan is dat Maybelline. Ik vind de Volum' Express mascara's geweldig, de BB Cream is erg fijn en ook de Color Tattoo's zijn goed. En dan is er ook nog de beste budget gel eyeliner, de Lasting Drama Gel Liner. Ja, Maybelline doet het wel goed!

2. Wat zijn jouw favoriete gezichts-, wang en lipproducten?
Voor het gezicht gebruik ik de laatste tijd heel graag de Rimmel Wake Me Up foundation. De kleur is heel mooi en hij blend mooi met mijn huid. Voor op mijn wangen vind ik de Shimmer Bronzing Powder van Essence heel fijn. Op mijn lippen gebruik ik eigenlijk alleen lippenbalsem. Een fijne lippenbalsem die in de drogisterij te krijgen is, is de Nivea Lipbutter in Vanilla&Macadamia.

3. Wat is jouw minst favoriete drogisterij product?
Eigenlijk heb ik nog geen goed zittende oogschaduws in de drogisterijen kunnen vinden. Ze doen allen onder aan mijn Mac en Urban Decay oogschaduws...

4. Wat is het beste 'koopje' in de drogisterijen?
Oei, ik vind drogisterij make-up in Nederland vergeleken met Duitsland, Engeland en de VS erg duur... Maar wat ik wel goed betaalbaar vind zijn de eyeliner pennen van Essence. Die zijn wel van goede kwaliteit voor een lage prijs.5. Wat is jouw favoriete 'underdog' product (wat vaak over het hoofd gezien wordt..)
De nagelriem olie van Essence is super fijn, maar ik hoor er eigenlijk nooit iets over.. Dames, neem eens een kijkje. Het is super goedkoop, ruikt goed en werkt ook nog eens!

6. Welk drogisterij product is echt TE duur?
Persoonlijk vind ik heel veel producten echt te duur. Zoals ik zei, in het buitenland zijn de meeste producten echt stukken goedkoper. Maar als ik iets moet noemen zijn het de mascara's van Max Factor! Die kosten ongeveer €18 en dat is echt veel en veel te duur!7. Beste drogisterij dupes
Het is niet echt drogisterij, maar een goede dupe vind ik de Balmi Lippenbalsems. De verpakking lijkt erg op die van de EOS lipbalsems. De balsems zelf zijn erg fijn en misschien nog wel ietsje fijner dan die van EOS...

8. Welk drogisterij product is heel populair, maar is volgens jou niet de 'hype' waard?
Dan kies ik voor de BB Cream van Catrice. Ik hoor en lees veel goeds over deze BB Cream, maar ik vond er persoonlijk niets aan. De kleur vond ik niet zo mooi, voelde wat vettig, maar ik kreeg er wel wat droge plekjes van op mijn gezicht.  Ook de Max Factor False Lash Effect vind ik niet fijn. Het borsteltje is veel te groot en de mascara is te nat. Het resultaat is meer mascara rondom je ogen dan op je wimpers.

Als je de tag wilt overnemen, doe dat vooral! Laat dan wel eventjes weten waar je hem vandaan hebt ;). Als je zelf geen blog hebt zou ik het leuk vinden als je de vragen in de comments zou willen beantwoorden als je daar behoefte aan hebt.

Liefs,
Deborah

3 opmerkingen:

  1. Leuke tag, ik ga hem zeker overnemen!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Leuke tag! Misschien ook een goeie tip: ik herinner me nog dat je zo dol was op de bodylotion voor onder de douche van Nivea. Neem de volgende keer dat je in Duitsland bent een fles mee bij de dm, daar betaal je 4 euro voor 400 ml, da's dubbel zoveel dan hier voor minder geld :)

    BeantwoordenVerwijderen