20130721

TRAVEL | Summer 2013

Het is zomer in Nederland! Dat betekent dat veel mensen weer lekker op vakantie gaan. En gelukkig verlaat ik dit jaar zelf ook het land eventjes.

Ik ben namelijk net terug van een mid-weekje Londen! Helemaal alleen ben ik naar deze geweldige stad geweest. Het is de vierde keer dat ik in Londen was en wat was het een fijne ervaring. Heel anders dan mijn voorgaande reisjes naar de Engelse hoofdstad. Hier komt uiteraard nog een aparte post over en een (mega!) shoplog!

Nu ben ik voor vijf daagjes thuis en ga ik dinsdagavond samen met mijn zus naar Berlijn. Ik ben daar nog nooit eerder geweest, dus ik kijk heel erg uit naar dit tripje. Ook hier zal ik een mid-weekje verblijven. Dat betekent natuurlijk maar één ding... Foto's maken! Ik ben erg benieuwd naar de verschillende soorten bezienswaardigheden die met de oorlog te maken hebben. Maar een beetje shoppen hoort er ook wel bij.

Gaan jullie of zijn jullie op vakantie geweest dit jaar? Ik ben benieuwd naar jullie verhalen, dus laat deze gerust achter in de comments.

Liefs,
Deborah

Geen opmerkingen:

Een reactie posten