20130819

REVIEW | Barry M Gelly Hi-Shine Nail Paint


Naast mijn Essie en OPI nagellakken heb ik toch echt een zwak gekregen voor budget nagellakmerk Barry M. Dit Britse nagellakmerk heeft een geweldige collectie lakjes voor een hele betaalbare prijs. Barry M is in Nederland alleen online te verkrijgen.

Sinds kort hebben zij een nieuwe collectie genaamd Gelly Hi-Shine Nail Paints. Deze jelly lakken geven een hele mooie glossy glans over je nagels. De kleuren zijn allemaal super gepigmenteerd, altijd fijn in een nagellak natuurlijk. De formule van de lakken zorgt ervoor dat het chip resistant op de nagels is. Zo heb je meer plezier van de mooie kleuren op jouw nagels!Voor de zomer heeft Barry M een aantal prachtige kleuren uitgebracht waarvan ik er vier heb gekocht. De kleuren zijn erg vrolijk, opvallend en fel. Ik ben fan, want al weken draag ik bijna niets anders meer.


Papaya, Creamy finish                                                            Dragon Fruit, Creamy finish met microglitter


Greenberry, creamy finish                                                       Blueberry, Creamy finish

Papaya kocht ik in Londen, maar had achteraf zo'n spijt dat ik niet meer kleurtjes mee had genomen dat ik terug in Nederland Dragon Fruit, Greenberry en Blueberry bestelde bij The MakeUp Spot.

Zoals ik al zei zijn de kleuren zeer gepigmenteerd. Het mooiste effect krijg je met twee laagjes nagellak. De kleuren vind ik ook opvallend goed bij elkaar passen. Eigenlijk kun je ze eindeloos met elkaar combineren zodat ze niet snel gaan vervelen.

De Gelly Hi-Shine lakken drogen na het aanbrengen snel, altijd een voordeel, maar ik gebruik er altijd nog een sneldrogende topcoat overheen. Maar mocht je dat nooit doen dan is dat zeker geen probleem!De Barry M Gelly Hi-Shine Nail Paint nagellakken kosten per flesje van 10ml €5,25 en zijn oa. te koop bij The MakeUp Spot.

Liefs,
Deborah

1 opmerking:

  1. Ik zat gisteren nog te twijfelen, maar ik heb er vandaag ook een paar gekocht!

    BeantwoordenVerwijderen